Smart Racer: irányíts versenyautót iPhone-nal

Helme 2011.12.22. 22:55 Apple, iPhone, Kiegészítők 0 db 445

A SmartRacer sokkal több, mint egyszerű játékszer. A beépített vevőegység a Dension WiRC rendszer sokoldalú képességekkel bír. Az iTunes-ból ingyenesen letölthető App segítségével irányítható az autó, felügyelhető az akkumulátor töltöttsége, miközben a modellről érkező élő képet is mutatja. Választhat érintőképernyős és giro-szenzoros vezérlés között. Tapasztaltak számára az üzemmódok finomhangolására és tetszőleges elmentésére is van mód és a 8 PPM csatorna segítségével extra funkciók is hozzáadhatóak. Sőt, a WiRC rendszer más RC járművek irányítására is alkalmas!

A SmartRacer független felfüggesztései olajos lengéscsillapítókat tartalmaznak és a négy kerék hajtással terepen való közlekedésre is alkalmas. A modell „bevetésre készen” kapható akkumulátorral és töltővel. Minden amire szüksége van, csak egy iPhone, iPad, vagy iPod Touch és az ingyenes App letöltése.

A legelső iPhone kivételével az összes Apple hordozható eszközzel kompatibilis, így használható az iPhone 4S, 4, 3G, 3GS és a két iPad generációval vagy iPod Touch készülékkel. Az ára cseppet húzós, az ajánlott fogyasztói ára 66500 forint, de ezért a pénzért a gyártó felejthetetlen játékélményt ígér. Az, hogy ez mennyire teljesül hamarosan Ti is megtudhatjátok, ugyanis egy videóteszt keretében hamarosan megdolgoztatjuk az autót.

Jellemzők:
WiFi vezérelt 4WD versenyautó, 1100mAh akkumulátor 20-30km/h közötti végsebesség
Élőkép a beépített kameráról,
Egyedi beállítási opciók ( advanced)
Érintőképernyős, vagy giro szenzoros vezérlés
Video felvétel lehetősége
8PPM csatornás WiFi alapú vezérlés – extra opciókat kínál, mint
világítás, további szervók stb.
A WiRC vezérlésnek köszönhetően Interneten keresztül is

UPDATE: Az iKiegészítőknél most akciós áron lehet kapni, akit érdekel az mindenképp itt vegye meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!