Írd össze a kívánságlistád és nyerj akár egy iPhone 4S-t vagy iPad 2-őt

Helme 2011.12.20. 11:10 Apple, iPhone 2 hozzászólás 228

Végre, az időjárás is észrevette, hogy bizony december vége van, így ha minden jól alakul, akár fehér karácsonyunk lehet az idén. Egyre többen vannak, akik a gazdasági válság miatt nem tudják felhőtlenül élvezni a szeretet ünnepét. Bár főként nem ajándékozásról kellene szólnia a karácsonynak, elferdült fogyasztói társadalomban élünk, így mára már a legtöbbeknél csak akkor vidám a “szeretet ünnepe”, ha megkapják az áhított kütyüt vagy terméket. Persze ez nem minden esetben jön össze, ezért a Gameloft szervezett egy kis nyereményjátékot, ahol értékes műszaki eszközöket lehet bezsebelni.

Nem is kell túl sok mindent csinálni azért, hogy esélyed legyen megnyerni az iPad 2-t, az iPhone 4S-t vagy a többi szuper tech cuccot, csupán egy kívánságlistát kell létrehozni a vállalat új Facebookos alkalmazásában. Először lájkolni kell a Gameloft oldalát, majd engedélyezni a kívánságlista készítőt. Ha mindez megvan, akkor nincs más hátra, mint választani a felsorolt ajándékok közül, s várni a vállalat levelét.

Sőt ha használod a meghívás funkciót, akkor még nagyobb esélyed van arra, hogy nyerj: ha egy olyan barátodat választották ki, akit te hívtál meg, akkor bizony örülhetsz, mert ugyan úgy a nyertesek közé kerülsz. Így most elég jól jár az, akinek nagyon sok virtuális ismerőse van. Hajrá, játékra fel, a Gameloft Facebook oldalát itt találjátok meg, míg az alkalmazáshoz ezen a linken keresztül juthattok el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. egy tudatlan ember - 2011.12.20. 20:25

    Mikor tudom meg, hogy nyertem-e??

    És, hogy tudom meg?kapok egy e-mailt?

  2. Mezei Ferenc - 2011.12.23. 00:16

    Szeretnék ha a Jézuska meglepne 1 IPhone 4s mobillal! Hálás köszönet!-;)

Szólj hozzá Te is!