4Fukushima – Elérhető a 2.0-ás változat

KeleMan 2011.12.20. 17:51 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok, Videók 0 db 126

Közel egy hónapja lehetett, hogy bemutattuk a Wanderin Interactive játékát, a 4Fukushima nevet viselő magyar gyöngyszemet. Pár órája ismét megkeresett bennünket a fejlesztőcsapat vezetője és jelezte, hogy elérhetővé vált a játék 2.0-ás kiadása, melyben még több akció vár ránk. Nem csupán grafikai, hanem a játékmechanizmust is nagyban befolyásoló változások is történtek. A fejlesztőktől kaptunk a játékhoz redeem kódot is, melyet a Facebook oldalunkon hamarosan ki fogunk tenni. A legelső szerencsés viheti.

Rengeteg visszajelzést kaptunk a 4Fukushimával kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy gyökeresen átalakítjuk. Az eredmény még több akció, még izgalmasabb játékmenet, és még látványosabb megjelenítés, és ez csak néhány apróság az ezernyi változásból.A játékmenetet lerövidítettük és megfűszereztük új játékmódokkal, és új világokkal, pályákkal. Így sokkal izgalmasabb lett elődjénél, hiszen az egymást követő pályák más és más világokban játszódnak, és a lézerkapcsolók elrendezése is folyamatosan változik. Tehát esélye sincs a játékosnak elkényelmesedve játszani, mert ez kőkemény akció is izgalom.

Az új világok mellett bevezettük még a Survival (Túlélő) Módot, ahol végtelenszámú ellenség ostromolja az atomerőművet addig, amíg bele nem halunk. Kedves játékmód, ugye? :) Ebben a játékmódban tehát a pontgyűjtés a lényeg, amelyeket különböző szorzókkal növelhetünk, ha ügyesen játszunk.

De nehogy azt higgyük, hogy a szorzókat a Jézuska hozza ajándékba! Meg kell érte küzdeni! Ezt két módon tehetjük meg: Az egyik a „Feel the Energy” mód, ahol jó JEDI-ként kell éreznünk az energiát, azaz akkor növeljük a szorzókat, ha az életenergiánk a maximumhoz vagy a minimumhoz közelít.

A másik mód a „Hold ’Em”, ahol a szorzókat úgy szerezhetünk, ha egy szörnyet sem engedünk becsapódni. Mindkét mód esetében a szorzók az idővel arányosan növekednek, és hibázás esetén azonnal visszaállnak az alapállapotra, vagyis nullára. Így leírva könnyűnek tűnik, de kipróbálás után már mindenkinek egyértelmű lesz, hogy miért vettem új telefont! :)

Képek a játékból

Gameplay videó


4Fukushima – Letöltöm! (0,79€)


4Fukushima Lite – Letöltöm! (Ingyenes)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!