Bréking! Megjelent az iPhoneHungary app!

KeleMan 2011.12.13. 11:44 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Kiemelt hírek, Mac, Programok 8 hozzászólás 216

Kedves Olvasóink!

Ismét egy fordulóponthoz érkeztünk. A mai napon az Apple App Store áruházában végre megjelent az iHungary alkalmazásunk. A program elkészítésében az Idealisator Hungary Kft. volt segítségünkre. Engedjétek meg, hogy ezúton is megköszönjem az iPhoneHungary evében Kálmánházi István és Varga Ádám munkáját és segítségét, hogy elkészülhetett ez a nagyszerű alkalmazás. Az Idealisator csapata amúgy nem ismeretlen a piacon, ők készítették a StarKing alkalmazását is.

De jöjjön a lényeg! Az iPhoneHungary, az iPadHungary és a MacHungary oldalak egy közös alkalmazását indítottuk el jelenleg az iHungary programon belül. A frissítésekben várható, hogy a többi oldal hírei, információi is elérhetőek lesznek a későbbiek során, jelenleg csak az iPhoneHungary van beleépítve.

Az app mind iPhone és iPod touch, valamint iPad táblagépekre is letölthető, mely teljesen ingyenes. Szerencsére működik a multitask is (sicc;), emellett külön felületet kapott a mentett hírek, valamint partnerünk, az iDoki szervíze is. Munkaidőben a programon belül azonnal hívhatjátok őt, azon kívül üzenetet is hagyhattok számára.


Az alkalmzás iPhone és iPod touch készüléken…

Jövő év elején várható, hogy érkezik még frissítés az alkalmazáshoz, melybe még több funkciót próbálunk meg beleépíteni, de addig is kérlek, jelezzetek vissza, értékeljétek az appot, írjátok meg, hogy hogyan tetszik a program. Ha bármi hibát észleltek, kérünk benneteket, azt se hagyjátok szó nélkül, akkor is jelezzetek nekünk, vagy a programon belül az Idealisator fejlesztőinek.


…valamint iPad táblagépen.

Érdekelnek Téged az iPhone-nal és az Apple világával kapcsolatos információk? Szeretnél első kézből értesülni az újdonságokról? Ha igen, akkor az iPhone Hungary alkalmazását neked találtuk ki. A honlapunk híreit mostantól az alkalmazáson keresztül is lehet olvasni, iPhone, illetve iPadre optimalizált változatban.

Amennyiben nincsen állandó internetkapcsolatod, akkor sem kell mellőzni a híreket. Kapcsolódj előzetesen WiFi-re és mentsd el a kedvencek közé a legfrissebb újdonságokat, majd olvasd el offline módban.

Az alkalmazás segítségével felveheted a kapcsolatot az iDoki szervizes csapatával, nyitvatartási időben azonnal tudod őket hívni közvetlenül a programból, amikor pedig zárva vannak, akkor gyorsan, egyszerűen tudsz nekik üzenetet küldeni.

Kategóriák szerint is választhatsz a hírek közül, így ha téged például csak a pletykák érdekelnek, akkor nem kell más cikket végigpörgetned, hanem egyből olvashatsz. Megoszthatod őket Twitteren, Facebookon, emailben vagy akár SMS-ben.

Ha bekapcsolva hagyod az értesítéseket, akkor időnként küldünk rövid információkat, amennyiben olyan hír látott napvilágot ami kétségtelenül a breaking news kategóriájába tartozik. Ekkor meg sem kell nyitnod az alkalmazást, mégis pontosan tudni fogod, hogy mi
történik az Apple háza táján.

Figyelem! Jelen pillanatban ez az 1.0-ás verzió, kérjük, hogy értékeljétek az applikációt, mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

8 hozzászólás

 1. Fox7Day - 2011.12.13. 11:49

  remek, épp most merült le a bankártyámról a fedezet, dúrva h nemtudom letölteni ígysem XD

  • Istvan - 2011.12.13. 12:08

   Az ingyenes app-ot sem tudod üres egyenleggel letölteni?

   • KeleMan - 2011.12.13. 12:31

    Nem engedi, nem is engedte soha, ez ilyen Apple sajátosság…

    • strucc007 - 2011.12.13. 13:18

     Hogy mi van? Ha nem von le pénzt, hogy tudná, hogy van rajta fedezet?

     • JamesS - 2011.12.13. 13:26

      lehet kapott ő is egy teszt fedezett ellenőrzést és nem ment át a rostán fedezett hiány miatt
      én is most kaptam és 610-ft ot zároltak valamelyik nap
      és emiatt meg nem maradt elég pénz a kártyán a Batman megvételére, így letiltottak engem is még update ről is :P

 2. Gentlemantattoo - 2011.12.13. 14:39

  Hat en nem tom hogy mi van de amikor elinditom tolt egy kicsit es kilep :-(

  • Istvan - 2011.12.13. 20:19

   Szia,
   Milyen készûléken tapasztalod ezt? Ill. milyen az iOS verzió van rajta?

Szólj hozzá Te is!