Elindult az iPhoneHungary fórum: regisztrálj és nyerj!

Helme 2011.12.09. 12:51 iPhone 4 hozzászólás 306

Korábban már említettük, hogy az iPhoneHungary teljesen átalakul, mert nagy dolgok vannak készülőben. Ennek az egyik első állomása, hogy most nagy örömmel mondhatjuk: megnyitott oldalunk fórum szekciója. Láttuk, hogy elég komoly igény van kérdezz-felelek típusú részre, így a legkézenfekvőbb megoldásnak ez tűnt. Végre kialakulhat egy összetartó közösség, melynek létrehozása mostantól az egyik legfontosabb feladatunk. Mivel szeretjük a gyors eredményeket, folyamatosan lesz nyereményjáték, ami a fórumhoz fog kapcsolódni. Tehát érdemes regisztrálni oda, s gyakran látogatni.

Korábban már az 1.0-ás változatú iPhoneHungary-nál volt fórum, akkor elég komolyan pörgött, de amikor áttértünk WordPressre már nem volt akkora érdeklődés. Most azonban egy teljesen új rendszerrel, kidolgozott struktúrával újraindul, ezen a linken keresztül tudjátok elérni. Csak regisztrált tagok tudnak írni, azonban ingyenes és mindössze pár percet vesz igénybe.

Számtalan lehetőséget rejt magában az új aloldal, nem érdemes kimaradni belőle. Nem szeretnénk mindent elárulni előre, de kétségtelenül van egy-két meglepetés még a tarsolyunkban. Későbbiekben szükségünk lesz moderátorokra, így akik kedvet éreznének hozzá, már most jelentkezhetnek a fórum alatti kommentboxban. Megéri gyorsan regisztrálni, témákat létrehozni és bejegyzéseket írni, mert a legaktívabb tagokat rendszeresen jutalmakban részesítjük. Sőt, ha az első 200 regisztrált tag között vagy, még egy külön nyereményjátékban is részt veszel az iDoki.com jóvoltából. A nyeremény egyelőre legyen meglepetés. Fórumozásra fel! Reméljük elnyeri tetszéseteket, Fox7Day és KeleMan nagyon sokat dolgozott azért, hogy már az induláskor ilyen jól nézzen ki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Samu - 2011.12.09. 17:09

  nagyon jó lett! :)

 2. pearl - 2011.12.09. 17:32

  Én is csak dicsérni tudom.

 3. Fox7Day - 2011.12.09. 22:50

  Még folymatosan fejlesztem amit csak lehet, írjatok majd a fórumba ötleteket, tippeket és hibákat.

 4. appleface - 2011.12.11. 17:23

  például az idegesít hogy főoldalról nem tudom elérni a fórumot

Szólj hozzá Te is!