Itt a megoldás, ha nem elég neked az iPhone tárhelye

Helme 2011.12.02. 08:49 iPhone, Kiegészítők 3 hozzászólás 9 601

A Kingston Digital Europe Ltd., bejelentette, hogy a karcsú és praktikus Wi-DriveTM terméke már Magyarországon is elérhető kereskedelmi forgalomban. A Wi-Drive az örökké növekvő tárhely igényeknek megfelelően készült az Apple iPad , iPhone és iPod Touch felhasználói számára. A Wi-Drive egy vezeték nélküli, hordozható tárhely megoldás, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók növelhessék az Apple készülékekről elérhető dokumentumok, képek, zenék és videó fájlok számát. Tárhelybővítési és fájlmegosztási képességeinek, valamint hordozható kialakításának köszönhetően a Wi-Drive tökéletes útitárs.

Wi-Drive videó, iTunes Podcastok a Kingston Technology csatornáján

A Wi-Drive az App Store SM áruházból elérhető alkalmazással együtt lehetővé teszi egyszerre több felhasználó számára a videók és zeneszámok lejátszását, valamint fájlok megosztását más Apple készülékek tulajdonosaival. A jellegzetes kialakítású, akár zsebre is tehető Wi-Drive flash-alapú technológiát használ az USB-kompatibilis notebook-ról, vagy asztali számítógépről származó adatok tárolásához. Ezek a fájlok később egyszerűen megnyithatók, másolhatók vagy törölhetők a különféle Apple eszközökről kábelek vagy internetkapcsolat nélkül. Egyszerre három felhasználó tudja zavartalanul elérni az akár különböző fájltípusokat egyetlen Wi-Drive meghajtóról. A Wi-Drive alkalmazás legújabb frissítésének köszönhetően a felhasználók e-mail üzenetben is elküldhetik a Wi-Drive eszközön tárolt zene-, fénykép-, videó- vagy dokumentumfájljaikat (legfeljebb 10 MB méretig), illetve dokumentumok megnyitásakor kiválaszthatják, hogy mely az Apple eszközükön található alkalmazással kívánják használni a fájlt.

“A Wi-Drive ideális megoldás az iPad, iPhone és iPod touch felhasználók számára, akik korlátozva érzik magukat a jelenlegi tárkapacitásuk miatt. A Wi-Drive lehetővé teszi az Apple készülékek tulajdonosai számára, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kezelhessenek dokumentumokat és médiafájlokat, valamint megoszthassák azokat másokkal útközben a munkába vagy szórakozóhelyre menet. Ez az egyedülálló funkcionalitás a flash-alapú eszközök tartósságával egyesítve kielégíti a technológiai guruk igényeit is, emellett tökéletesen alkalmas hétköznapi felhasználásra is” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Wi-Drive használatának megkezdéséhez a felhasználónak elég egyszerűen áthúznia a fájlokat asztali gépéről vagy laptopjáról a Wi-Drive meghajtóra egy USB-kábel segítségével, az általános USB-meghajtó adatátvitelhez hasonlóan. Ezután a felhasználók letöltik a Wi-Drive alkalmazást a kompatibilis Apple készülékre az App Store-ból, majd csatlakoztatják a Wi-Drive eszközt a saját készülékükhöz. A megoldás bemutató videója a itt tekinthető meg.

A Kingston Wi-Drive jellemzői és műszaki adatai:

Kapacitás*: 16 GB, 32 GB

Méretek: 121,5 mm x 61,8 mm x 9,8 mm

Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 50 °C (32 °F és 122 °F) között

Tárolási hőmérséklet: -10 °C és 70 °C (14°F és 185°F) között

Vezeték nélküli hálózati csatolófelület: Wi-Fi 802.11g/n vezeték nélküli hálózati védelemmel (WPA/WEP)

Újratölthető akkumulátor: akár négy óra folyamatos használat

Vezetékek: a Mini-USB–USB átalakító kábel tartozék. A felhasználó feltölthet fájlokat és tartalmakat a PC/Mac gépéről a Wi-Drive meghajtóra az USB-kábel használatával

Hordozható kivitel: flash-alapú technológiát használ a tartósság és a megbízhatóság érdekében

Kényelmes kialakítás: zsebben is elfér, így könnyen szállítható

Egyszerű használat: csak dugja be egy USB-portba

Garancia: 1 év

Alkalmazás: letölthető az Apple App Store áruházából

Kompatibilis a következők eszközökkel: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch (3G csak iOS 4.2.1 vagy újabb operációs rendszer használata esetén)

Konfigurálható: APN (hozzáférési pont neve) és Kulcs funkciók vezeték nélküli hozzáférési pontokhoz való kapcsolódáshoz (internet kapcsolat)

Támogatott fájlformátumok:

Audió: AAC, MP3, WAV

Videó: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI

Kép: jpg, bmp, tiff

Dokumentum: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

 

A Kingston Wi-Drive jellemzői és műszaki adatai:

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

Javasolt végfelhasználói ár

WID/16GBZE

Wi-Drive 16 GB

27.540 Ft

WID/32GBZE

Wi-Drive 32 GB

47.495 Ft

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. JamesS - 2011.12.02. 09:20

    Ez tetszik :)

  2. M.017 - 2011.12.02. 19:50

    ez nagyon durva, hatalmas ötlet:)

  3. Osti - 2011.12.26. 09:31

    Karira kaptam. szuper egyszerű kezelni, és tökéletes kütyü!

Szólj hozzá Te is!