Megjelent az Éva Advent, a magazin karácsonyi különszáma

Helme 2011.11.27. 18:10 iPad, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 837

Újra színesíti a téli magazinpalettát az Éva magazin karácsonyi különszáma, az Éva Advent, és már iPaden is letölthető! Az eddigi két Éva Advent, két Éva Húsvét és egy Éva Kölyök különszám eladási sikerei után a karácsonyi időszakkal kapcsolatos tudni- és tennivalókkal ismét különkiadványban foglalkozik az Éva magazin. „Készülj az ünnepekre!” felhívással, hasznos összeállításokkal igyekszik megkönnyíteni a tevékeny nők életét, hogy gondtalan legyen a karácsonyuk. 357 tippet találhat az olvasó a finom ünnepi vacsorához, a szép karácsonyfához, az ajándékkészítéshez, az idő- és pénzbeosztáshoz, a kreatív készülődéshez, mindezt úgy, hogy jól és vidáman teljen az erre fordított idő.

A magazin a karácsonyi készülődés időszakában nem csupán hasznos ötletekkel látja el olvasóit, hanem a laphoz csomagolt többszínű és különböző formájú ajándék sütőformákkal és ajándék kísérőkártyákkal is megajándékozza őket.

A magazin hasznos és praktikus kiegészítése az Evamagazin.hu Advent rovata. A különszámban található „nehezebb” dekorációk elkészítéséhez videós segítséget nyújtanak az Éva magazin stylistjai és jó pár letölthető sablon, hogy mindez megkönnyítse az olvasó a készülődését.

Az Éva Advent 146 + 4 oldal terjedelemben, 15 000 példányban jelent meg és 3 hónapig lesz kapható országos terjesztésben, 695 Ft-os áron.

ÉVA ADVENT iPad

Az Éva Húsvét és Éva Kölyök jelentős szakmai és közönségsikert arató iPad verziója után az Éva Advent különszáma is letölthető iPad készülékre!

A már letölthető karácsonyi multimédiás élménytár látványos megoldásokkal nyűgözi le a felhasználót, és videókkal, hangokkal, képgalériákkal, interaktív elemekkel bővíti azt a sok jót, amit az Éva már eleve nyújt. A magazin alapvetően nőknek szól, de látványos megjelenése vagy akár receptötletei férfiaknak is remek szórakozást nyújthatnak!

A két eddigi számhoz képest változott a keretrendszer, a sokat használt Adobe helyett a kiadó egy angol cég, a Mobile IQ PressRun™ nevű megoldását alkalmazza, mellyel például a BBC Good Food, valamint Anglia legnagyobb példányszámú ingyenes napilapja, a Metro is készül. Ebben a keretrendszerben csak balra és jobbra lehet lapozni, ami kizárja az eltévedés lehetőségét. Ezenkívül könyvjelző és kereső funkció is került a magazinba, valamint lehetőségünk van e-mailben elküldeni egy-egy oldalt ismerőseinknek, barátainknak.

Jól jöhet ez akkor, ha a magazinban látott receptet szeretnénk továbbküldeni valakinek. Rögtön a címlap is gyönyörű animációt ad, mely a készítők elmondása szerint stop-motion technikával készült. A nyomtatott magazinhoz képest sokkal többet kap az olvasó, hiszen extra tartalmak is készültek kizárólag az iPades változathoz. Az interaktív elemeket ikonok jelzik, és egyértelműen leírják, hogy mit is kell pontosan tennünk. Ez nagy segítség azoknak, akik még csak most ismerkednek az iPaddel, vagy először olvasnak ilyen magazint.

Az Éva alkalmazás már letölthető az App Store-ból, amin keresztül hozzájuthatunk az Éva Advent különszámhoz. Készült továbbá egy microsite is, melyen pár oldal található a magazinból, illetve egy kisfilm a készítésről a főszerkesztő és a művészeti vezető kommentálásával. Az oldal elérhető a www.evamagazin.hu/ipad oldalon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!