Elkészültek az első Brazíliában összeszerelt iPhone-ok

Helme 2011.11.26. 18:00 Apple, iPhone 0 db 122

Már elég régóta lehet tudni, hogy Brazíliában is gyártani fogják az iPad, illetve iPhone készülékeket, ugyanis az egy helyszínes összerakás túl kicsinek bizonyult, hiszen rengetegen akarnak Apple terméket vásárolni. Most nagyon úgy néz ki, hogy elkészültek az első darabok.

A képen elég homályosan, de azért lehet látni, hogy 8GB-os iPhone 4-ről van szó, s ezt már nem Kínában rakták össze. A hátlapon, az “Industria Brasileira” szerepel, illetve az Anatel logója látható, ami a brazil Távközlési Ügynökség. A szoftver azt jelzi, hogy ez egy specifikus modell, nem mindenhol lesz elérhető, legalábbis a MD198BR-ben a BR erre utalhat.

Egy forrás szerint december másodikán kezdik el forgalmazni, ez még elképzelhető is lehet, hiszen a karácsonyi időszakban nagyon jól fogynak az Apple termékek. Állítólag ezzel együtt érkezik a 4S változat is, de jelenleg hivatalosan még senki sem erősítette meg, így csak találgatnak az országban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!