Cut the Rope: Experiments – Rocket Science frissítés

dugi 2011.11.18. 10:59 Apple, iPhone, Játékok, Videók 0 db 610

Végre megérkezett a várva várt frissítés a Cut the Rope: Expirements -hez. A játék eddig 3 szintet tartalmazott a Getting Started szintet, ami egy bevezető volt a játékba, azt követte a Shooting the Candy szint és végül a Sticky Steps, de most ezzel a frissítéssel megérkezett a Rocket Science szint is.

Amit tartalmaz:

– 25 új pálya
-új elem: rakéta
-új fénykép
-új kommentárhang
-Optimizálás iOS 5-re, iCloud támogatás

Az AppAdevice szerint a játék iOS 5 alatt összeomlik. Ennek a Game Center az oka. A problémát meg lehet oldani csak kövessétek az itt leírtakat:

  • Nyissátok meg a Game Centert és menjetek a Me felületre. Kattintsatok az Account címetekre majd a Sign Out-ra és így már működni fog a játék.
  • Egy másik lehetőség pedig a játék újratelepítése, de ezzel elveszne az összes eddigi csillag ami meg lett szerezve. (Én inkább az 1.-t választanám.)

Update #1: Időközben a Cut the Rope fejlesztői elismerték a hibát, Facebook oldalukon az alábbiakról tájékoztattak.

“Dear Cut The Rope friends, as some of you have noticed, there is a bug which is crashing our latest Rocket Science update to Cut the Rope Experiments on some iOS 5 devices. We are very sorry for this problem and we are working hard to fix it! For now, we suggest the workaround that many of you have already discovered: signing out of Game Center and launching the game after that. Again, we know this scenario is not ideal and we apologize for the inconvenience. We appreciate your patience and your loyalty to the game.”

Letöltöm 0,79 €

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!