Infografika: az emberek háromnegyede Apple terméket szeretne karácsonyra

Helme 2011.11.17. 08:15 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 455

Szerintetek a legtöbb (amerikai) ember mit szeretne karácsonyra, ha gadget termékről van szó? Amennyiben az iPhone 4S-re gondoltatok, akkor bizony nyertetek. Az Apple legújabb telefonja vezeti a kívánságlistát, de ott van még az iPad is. A SodaHead egy felmérést készített, összesen 1150 embert kérdeztek meg arról: mit kérnek a Jézuskától (vagyis ott inkább a Mikulástól).

Ezt egy infografikában összegezték, sajnos nincs PSD file, hogy átírjuk magyarra, de reméljük senkinek nem okoz gondot a néhány sor angol szöveg. Mindenesetre az kiderül, hogy a megkérdezettek 39%-a iPhone 4S-t akar, míg a 31% egy iPad 2-nek örülne a legjobban. Azt lehet látni, hogy a válaszadók majdnem háromnegyede Apple terméket szeretne látni a karácsonyfa alatt. Ez azért brutális még akkor is, ha csupán kicsivel több mint ezer ember adta meg az álomlistát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tóth Róbert - 2011.11.17. 10:20

    Azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy csak 4 termék közül lehetett választani, és velem együtt mindössze 522 internetező válaszolt arra a kérdésre, amit boncolgattok… úgyhogy ezek alapján szerintem merész kijelenteni, hogy milyen tech cuccost szeretnének az amerikaikat karácsonyra :D

    Forrás: http://www.sodahead.com/united-states/what-will-the-hottest-tech-gadget-of-the-season-be/question-2257429/

Szólj hozzá Te is!