Most akkor mikor is lesz iPhone 5?

Helme 2011.10.08. 22:48 iPhone, Pletykák 0 db 307

Ugye azt tudjuk, hogy bejelentették az iPhone 4S-t, amit igazából csak félig vártunk, hiszen abban reménykedtünk: az iPhone 5 legkésőbb jövő év elején kapható lesz. Most azonban úgy tűnik, hogy az Apple hagyni fogja kifutni az új szériát.

Több neves külföldi blog, illetve IT/Tech portál egybehangzóan azt állítja: nem lesz új iPhone egy darabig. Ennek az egyik fő oka kifejezetten az, hogy megjelent az iPhone 5, iPhone 4S néven. Hiszen ha megnézzük a készülék paramétereit, akkor mindenki erről beszélt, egyedül a design nem változott.

Megjött a duplamagos processzor, az új antenna, a Full HD-s, nagyobb teljesítményű kamera, illetve még egy rakat újdonság. Egyedül a design nem változott, no meg a kijelző. Az iPhone 4S nem lett olcsóbb, 200 ezer forint fölött lesz, így az Apple azokkal a vásárlókkal szúrna ki, akik beruháztak az új változatra.

Kétségtelenül jönni fog az iPhone 5, de legkorábban fél év múlva, ami optimista várakozások esetében is 2012 tavasza. Handrás a blogjában írt egy cikket, ami egyezik a külföldi állásponttal.

“Így néz ki az iPhone sorozat 2007 óta:

1. iPhone – iOS
2. iPhone 3G – iOS 2.0
3. iPhone 3GS – iOS 3.0
4. iPhone 4 – iOS 4.0
5. iPhone 4S – iOS 5.0

A következő iPhone ami majd legkorábban nyáron, de leginkább egy év múlva jelenik meg, lesz a hatodik iPhone.” – számol be róla Handrás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!