iPhone 5 premier az Apple főhadiszállásán

KeleMan 2011.09.26. 19:19 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 362

Úgy néz ki az Apple szakít az eddigi hagyományokkal és a már megszokott iPhone keynote nem a Yerba Buena Center for the Arts (YBCA) épületében lesz megtartva, amely San Franciscoban található, hanem egyenesen az Apple főhadiszállásán, az Apple Campusban, Cupertinoban. Így értesült legalábbis Apple közeli forrásokra hivatkozva az AllThingsDigital. A YBCA épülete ugyanis október 4-én az Oracle World rendezvénynek ad otthont. Mondhatnánk, hogy így jár az Apple, mert nem nyár közepén mutatják be az új iPhone-t, hanem ősszel.

Az is lehet, hogy Tim Cook az, aki szakítani kíván a hagyományokkal, hiszen állítólag ezt a termékbemutatót már Steve Jobs helyett ő fogja levezényelni, persze biztosan várható, hogy megjelenik a színpadon Scott Forstall aki az iOS szoftverért felelős igazgató, Greg Joswiak, aki az iPhone marketing vezetője, de akár Johnny Ive dizájnguru és Bob Mansfield a hardverért felelős vezető is tarthat egy-egy demót. Sőt nagyon reméljük, hogy Steve Jobs is megjelenik akár csak egy “One more thing” erejéig.

Nos fentiek mellett még az is megeshet, hogy az Apple azért is kívánja “házon belül” tartani az eseményt, mert így jobban tudják majd prezentálni a vezeték nélküli technológiai újításokat is. Sőt még az is lehet, hogy kapunk hivatalos élő streamet is az iOS eszközökre és Mac gépekre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. innopolis - 2011.09.26. 21:19

    Legalább jó lesz a net…
    http://myapplefunblog.wordpress.com/

Szólj hozzá Te is!