A Sprintnél még mindig titkolóznak az iPhone 5-ről

Helme 2011.09.22. 13:17 Apple, iPhone 0 db 99

A Sprint a múlt héten kijelentette, hogy a fuvarozók készen állnak, így ha egy új iPhone kerülne napvilágra, akkor minden probléma nélkül elkezdhetnék azt forgalmazni. Ez a Bank of America Merrill Lynch Media, Entertainment & Communications konferenciáján hangoztt el Joe Euteneuer, a Sprint CFO-jának szájából.

Már korábban lehetett hallani arról, hogy a Sprint el fogja indítani a forgalmazást, éppen ezért kifejezetten magas vásárlói élményt akarnak minden egyes ügyfélnek nyújtani. Euteneuer kifejtette, hogy a Sprint hálózat képes lenne elbírni, a korlátlan adatforgalmi csomagokat, azonban hozzátette, hogy van egy olyan pont, ahol ez már nem lenne nyereséges, így akkor kénytelenek lennének megváltoztatni a feltételeket.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Azt is elismerte, hogy az iPhone eddigi hiánya nagyon nagy problémát okozott nekik, presztízsveszteség volt számukra, hiszen egy ilyen ikonikus telefont szeretne magának mindenki megvásárolni.

Dan Hesse, a Sprint vezérigazgatója azonban most sem kíván semmit sem megerősíteni és cáfolni, egy másik (a napokban lezajlott) konferencián kijelentette, hogy a pénzügyi adatokat nem fogja negatívan befolyásolni, ha nem fognak iPhone készüléket forgalmazni. Azonban azt elismerte, hogy a cég ügyfélkörének morzsolódása főként annak tudható be, hogy eddig nem lehetett náluk iPhone-t kapni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!