Megérkezett az iTunes 10.4.1

Helme 2011.08.24. 13:51 Apple, iPhone, iTunes 1 db 211

Az iTunes egyszerre lehet áldás és átok, ugyanis nem mindegyik Apple tulajdonosnak fut rendesen a program. Míg Macbook-on és iMac-en elég szépen muzsikál, addig a Windows alapú gépeken gyakran kifagy, illetve olyan lassú, hogy egyáltalán nem lehet kivárni, míg ráteszi az iPhone-ra a képet, zenét vagy a videót.

Folyamatosan azon ügyködik egy csapat, hogy minnél gördülékenyebb legyen az iTunes, és azok is átéljék az Apple életérzést, akik nem Mac gépet használnak. Éppen ezért folyamatosan jönnek a frissítések és a hibajavítások. Most kaptunk egy csomagot, melyek a kisebb problémákat orvosolják.

A kijavított hibák:

– A médiafájlokat nem lehetett rendesen hagyományos billentyűzettel irányítani
– A dalokhoz és videókhoz hozzáadható albumképeket néha rosszul jelenítette meg
– Az  iTunes lefagyott HD filmek iTunes-ból való megvásárlása után
– A VoiceOver támogatás problémája
– Az iTunes a szokásosnál lasabban indult, ha alvó módból indítottuk el

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Benák Krisztián - 2011.08.26. 15:46

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni. Windows alatt használom az itunest. Volt egy iphone 4-em, hibás lett, kicserélték. Most a vadiúj szépen működik. Azonban azokat a névjegyeket, illetve naptárbejegyzéseket, amelyeket a gépen írtam be az outlookba, nem szinkronizálta rá az iphonera. nem értem. Szépen szinkronizált, csak az a 8-10 bejegyzés hiányzik. Próbáltam azt is beírni, hogy következő szinkron alkalmával cserélje ki az iphhonon levő adatokat a gépen levővel, de nem megy. Gépen megmaradtak a bejegyzések, iphonon meg nem. Mi lehet a hiba, hogy lehet orvosolni?!!

    Köszi, ha valaki tud segíteni.

Szólj hozzá Te is!