A világ legnagyobb fehér iPhone 4-es készüléke

KeleMan 2011.08.13. 10:39 Apple, Egyéb, Kiegészítők, Videók 1 db 491

A világ legnagyobb fehér iPhone 4-es készülékét készítette el Benjamin Bachmeier. Házi barkács keretében tökéleteset alkotott. A készülékben egy 102 centiméteres (40“) Toshiba LED-LCD kijelző kapott helyet, valamint megtalálható benne WiFi (802.11b/g/n – Atheros) és beépített Bluetooth 2.1 EDR is. A meghajtót egy 500GB-os HDD adja, de eSata porton keresztül végtelenségig bővíthető a cucc. A legjobb a Home gomb, ami szerintem egy sima porcelántányér. A készülék súlya amúgy 84.000 gramm.

A készülék oldalán a némító gomb itt a ki-bekapcsolásért felel, a hangerő szabályozó gombok közül az egyik a hangért felel (tekerni lehet), míg a másik a ventilátort szabályozza. A legjobb az egészben, hogy a készülék dönthető, így a nappaliban filmnézésre tökéletes. Egy gond van persze csupán, hogy nem érintőkijelzős a felület, bár ha az lenne, akkor az ujjunk helyett a tenyerünkkel irányíthatnánk.

Benjamin weboldalán teljes leírást találhat az elkészítésről az, aki esetleg szintén belekezdene egy hasonló házibarkácsba. Én mindenesetre elfogadnék egy ilyet a nappalimban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mandula - 2011.08.13. 19:51

    Brutális! :)

Szólj hozzá Te is!