iPhone 5 pletyka: október előtt megérkezhet

Helme 2011.08.05. 11:05 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 12 hozzászólás 213

Az Apple elérte, hogy az iPhone körüli felhajtás akkora legyen, mint amit korábban el sem lehet képzelni egy mobileszköznél. Az emberek a premier előtti napokban már letelepszenek a boltok elé, hogy elsők között foghassák kezükben az iPhone-t. Az biztos, hogy az Apple tudja, hogyan kell fanatikussá tenni a potenciális vásárlókat.

Hamarosan vége a nyárnak, – bár idén ez az időszak erősen kimaradt – márpedig az új iPhone-nak a korábbi híresztelések szerint idén meg kell érkeznie, hiszen a vetélytársak mindent beleadtak, hogy tudásban és érzésben is lekörözzék az i-csodát. Jelenleg még mindent pletyka szintén kell kezelni, bár akadnak biztató jelek.

(X)Hirdetés
(x)Hirdetés

Az AllThingsD nemrég azt a hírt szállította, hogy október előtt nem lesz megvásárolható a készülék. Ez nekünk, magyaroknak annyira nem lenne jó, mivel mi a második hullámban szoktunk lenni, azaz 2011-ben nem biztos, hogy magyar szolgáltatóhoz eljuthat az iPhone 5.

A DigiTimes azonban egy új információval állt elő: szerintük az Apple már megrendelte az első 10 millió darabot a Pegatron Technology-tól. Ráadásul azt állítják, hogy a szolgáltatók már megkapták tesztelésre a készüléket. Amennyiben ez igaz pár héten belül bemutathatják az iPhone 5-öt, hiszen a szolgáltatók is maximum egy hónappal korábban kapják meg a demotelefonokat. (Ami időközben már megtörtént. – KeleMan) Érdekes, hogy most az Apple munkatársai nem hagytak el véletlenül pár darabot. Nagyon nagy a csend, valami készül…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

12 hozzászólás

 1. antifos - 2011.08.05. 22:42

  Igen nagyon nagy valami készül.
  ugyanaz a felhajtás mint idáig a semmiért.
  Majd megjön ez az otots aztán lesz egy évig végre nagyjából jól működő nem antenna hibás telefon.
  a vicc azonban az az egészben, hogy a Samsung galaxy s2 az egyetlen az országban ami idáig tudja a t öböl új hú erejű ér hálózatát kezelni.
  azért lassan lehullik ez a csillag is. és nem lesz mar annyira nagymeni az ifos..

 2. Tamas - 2011.08.06. 10:23

  antifos te nem vagy normális. meg lehet nézni hogy hány embernek van galaxy s 2-je és hánynak iphone-ja.. szerinted miből van több? valószínűleg iphone.
  am ez iPhonehungary szal nem itt kell szapulni az iphonet.

 3. Joceee - 2011.08.06. 23:05

  Nem igazán értem,hogy mire ez a nagy felhajtás?
  Ennyire unatkoznak az emberek,hogy efféle találgatásokba ütközöm minden iPhone-os oldalon?
  Majd megjelenik és akkor minden kiderül!Addig meg használjuk azt ami van!
  Még mielőtt Apple ellenesnek nyilvánítanátok,igen van itthon i4, iPad2,és iMac is,de akkor sem értem,hogy miért van szükség erre a sok találgatásra?

 4. JamesS - 2011.08.07. 12:04

  nagyon jól néz ki a kicsike, ha tényleg ez a végleges kinézete

  home gomb szépen átalakult ha jól látom :D
  talán vékonyabb is lett amit újfent feleslegesnek tartok, de mind1

 5. Sipinhoo - 2011.08.07. 16:51

  őszintén azon szakadnék legnagyobbat hogyha titokba lenne A6 chip 4maggal amit beletesznek az uj iPhone 5-be ezzel csunyán megalázva mindenkit XD jah és mész szopatásból az iPhone 4-et 4S néven kiadnák A5-el xDDDD

  • KeleMan - 2011.08.07. 21:32

   Sipinhoo: Ez tényleg durva lenne!

 6. JamesS - 2011.08.07. 21:38

  hát valamit kell mutatniuk, mert jelenleg nem lennének piacvezetők
  szerintem ezért is késik

  valami nagy extra lesz benne

 7. Bence - 2011.08.10. 23:50

  Remélem most már tényleg árulni fogják:)

 8. Gjoccii - 2011.09.06. 14:33

  a másik az hogy akinek iphone-ja volt már az életben annak nem kell az életbe sem android vagy szaros samsung

  • Bg - 2011.09.09. 13:02

   Ez így is van. Ugyan csak 3Gs-t használok de nem váltanék már vissza semmi más gyártóra. Volt egy HTC-m a jobb szériából, legalábbis ami annak számít hát egy kalap kaka volt az egész főleg az iphone-hoz képest. Most tablet vásárláson gondolkozok de nem tudom érdemes e a tapasztalataim után egyáltalán költeni másra mint egy iPad…..

 9. Maxbazzeg - 2011.09.20. 08:08

  Sziasztok!

  Én azt nem értem, hogy hogyan dőlhetnek be emberek ezeknek a marketig fogásoknak.
  Ez csak egy telefon!!!
  Vannak fontosabb dolgok is az életben. Most nem akarom egyiket sem kiemelni mert felesleges, de ez akkor is csak egy telefon. Nem tud semmit sem. Nem lesz olcsóbb a kenyér.
  Úgy látom nagyon sok az elvakult fanatikus akiknek nincs rendben az értékrendje. Ismét egy olyan tömegcikkről beszélünk ahol nagyon sokat költöttek a marketingre és elhitetik az emberekkel, hogy ha veszel egy ilyen készüléket akkor több leszel.

  Lehet én értek félre valamit. Nekem a telefon telefonálni kell. Ha netezni akarok arra ott a laptop, vezetés közben meg egyiket sem csinálom.

  Elnézést, ha valakinek a lelkivilágába tapostam de a tény az tény marad: EZ CSAK EGY TELEFON!!!!

  • Judith001 - 2011.10.03. 13:27

   Ez nem csak egy telefon. Nekem mar sok telom volt es kb egy 1 eve hasznaltan vettem at egy 3gs iphonet es tobbe nem lesz masom csak iphoneom. Minden egyben van benne, munkahoz, szorakozashoz szuperul hasznalhato. En megertem, hogy sokan lelkesednek az apple termekekert.

Szólj hozzá Te is!