Újra köztünk Om Nom – Megérkezett a Cut the Rope Experiments

Om Nom újra köztünk jár…

Megérkezett a második rész, azonban mégsem nevezhetjük annak, mert nem kapta meg a 2-es számot, sokkal inkább egy sokat sejtető “Experiments” alcímet. Mindez vélhetően annak köszönhető, hogy a ZeptoLab által fejlesztett kitűnő játék első részét még a Chillingo kiadásában jelent meg, azonban a mostani Cut the Rope Experiments már a ZeptoLab UK gondozásában. (Vélhetően a fejlesztők nem szerették volna, ha a Chillingo lefölözi a hatalmas bevételeket.)

Bárhogy is legyen a sikerjáték, mely tavaly okbóberben még BAFTA-díjat is kapott ismét itt van. Az első részben megismert dobozok után Om Nom végre kiszabadult és ismét útra kelt, de egy fránya kőnek hála leesett a furgonról és egy elhagyott kastély előtt találja magát, ahol egy csak “Professzor”-nak nevezett személy veszi gondozásába… (Igen-igen, jól gondoljátok, elszabadulnak az indulatok és mindenféle tesztnek fogja alávetni a kis cukorkafalót.)

Újabb rejtvények várnak tehát megoldásra ebben a rendkívül jól eltalált játékban. Az alkalmazásból jelenleg is kettő fajta van, egy iPhone és iPod touch készülékekre elérhető, mely ára 0,79€, valamint egy kifejezetten iPad készülékeken is használható verzió, melyért 1,59€-t kérnek a mára már híressé vált ZeptoLab-os srácok.


Cut the Rope Experiments – iPhone/iPod Touch – Letöltöm (0,79€)


Cut the Rope Experiments – iPad – Letöltöm (1,59€)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Bence - 2011.08.04. 11:56

    Szedem! :-)

  2. Informator - 2011.08.04. 17:22

    A kis tappancsrakos reszrol nekem a sway nevu bekas jatek hutott az eszembe. Olyan jo lenne iPad verzio belole :) Imadtam anno.

Szólj hozzá Te is!