“Szüzességem adnám egy iPhone 4 készülékért!”

KeleMan 2011.07.05. 10:26 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 3 hozzászólás 369

Ma hallottam a rádióban a fenti mondatot, melyre igencsak felfigyeltem. iPad kézbe véve, gugli baráton rákeres. Arról már halottunk pletykákat, hogy az emberek mit meg nem tennének, hogy hozzájuthassanak egy Apple eszközhöz. Legutóbb például egy fiatal a veséjét kínálta eladásra a hőn áhított iPad készülékért cserébe. A fiatalok körében ugyanis a legújabb Apple termékek olyan vágyat ébresztenek azok birtoklására, hogy bármit megtennének, hogy a terméket megszerezzék. Legalábbis főleg Kínában. Most azonban az emberi találékonyság és leleményesség talán már túlságosan is eltorzult. Nyilván egy vese eladása is az, de vajon mi lehet még ennél is morbidabb?

Egy kínai tinilány az iPhone 4 készülékért cserébe a szüzességét kínálta fel az interneten. Először sokan csak egy tréfának gondolták, de amikor a lány valóban jelezte, hogy mindezt azért teszi, mert az édesapja nem hajlandó neki megvenni a legújabb almás mobilt, akkor már elindult a “licitálás”. Bár többen jelezték, hogy a lány szüzessége nem ér meg egy iPhone 4-et, azért zajlott az aukció. Szerencsére az apuka is értesült minderről és gyorsan el is rohant megvenni az iPhone 4-et, hogy megakadályozza a lánya legféltettebb kincsének elvesztését.

Furcsa mód a lány arra nem gondolt, hogy pár hónap múlva már egy “kétmagos” eszközt is kaphatna a felajánlásáért cserébe… De ne legyünk ennyire gonoszak. A lényeg, hogy azóta újabb egy darab iPhone 4-es telefon elkelt, a több millióból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Championer - 2011.07.05. 13:16

    A hisztizés új foka :D Könyörgök ne legyen sose lányom x3 xD

  2. Bence - 2011.07.05. 13:52

    Én nemsokára eladom……….. :-)

  3. Shader - 2011.07.07. 20:45

    A szüzesseged Bence? :)

Szólj hozzá Te is!