PocketGuide T-Mobile Edition – Interaktív idegenvezető

KeleMan 2011.06.19. 01:08 Apple, Egyéb, iPhone, Programok, Videók 3 hozzászólás 806

A T-Mobile Magyarország az elmúlt héten megjelentette az Apple áruházában a PocketGuide T-Mobile Edition alkalmazását, mely egy amolyan interaktív személyes idegenvezető. A T-Mobile Magyarország ügyfeleként letöltve a programot, egy 10€-s keretet is kapunk, melyet akár egy teljes városra (így a hozzá tartozó összes túrára) vagy 2 különböző városban lévő túrára tudunk felhasználni.

Az alkalmazás egy olyan keretprogram, melyben Európa legszebb városai találhatóak meg, ezek sora pedig folyamatosan bővül. Például ha épp Barcelonában tartózkodunk, akkor megvásárolva a várost, vagy egy-egy túrát, a program hangnavigált audiotúrán vezeti végig a turistát.

Fontos, hogy a program internet kapcsolat nélküli üzemmódra van tervezve, így egy magyar sim kártyával sem kell a roaming adatforgalmi díjakat fizetni. A PocketGuide az idegenvezetés mellett, – amennyiben a felhasználó engedélyezi – rögzíti a személyes élményeket is (képek, videók, stb.), melyből később egy 3D-s videót készít, amit akár ismerőseinkkel és barátainkkal is megoszthatunk.

További információk az alkalmazásról a T-Mobile Magyarország hivatalos oldalán olvashatóak.

Hivatalos oldal: PocketGuide


Letöltés – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Laci - 2011.06.19. 11:44

    Nekem csak 5€-t adott! :(

  2. Laci - 2011.06.21. 01:34

    Hol lehet megnézni az egyenlegét?

    Most már az ötöt sem látom…

Szólj hozzá Te is!