A Samsung lenyomta az Apple-t…

KeleMan 2011.06.01. 15:16 Apple, Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 296

… legalábbis a szigetországban. Nagy-Britanniában az elmúlt napokban átvette a vezetést a Top 10-es telefon értékesítési lista réges-régi éllovasa, az Apple iPhone 4 készüléke elől a Samsung i9100 Galaxy S II készüléke. Kiütötte a nyeregből. Az Android rendszert használó okostelefonok jelenlegi zászlóshajója megtörte tehát – Európában először – az Apple egyeduralmát. Bár magyarországi adatokról nincs hír, úgy tudni, hogy itthon is szépen teljesíti az eladási számokat.

A britek ezek szerint jobban szeretnék birtokolni a Galaxy S II-t, mint a várhatóan hamarosan frissítésre kerülő iPhone 4-et. A listában az is jól látszik, hogy a HTC mobiljai nagyon dominánsak, hiszen tízből öt mobilkészülék a tajvani gyártó terméke. Az Android is nagyon erős, hiszen a tíz készülékből nyolc készüléken a Google rendszere fut. Amúgy a legnagyobb sikert a HTC Desire S érte el, amely áprilisban három helyet is javított. A bukottak közé pedig egyértelműen a BlackBerry Curve 8520-as mobilja került. A júniusi hónap nagy szenzációja lehet még a HTC Sensation, mint ahogy az a neve is jól mutatja, hiszen már a májusi hónapban is nagy siker, holott még alig lehet kapni.

Forrás: IntoMobile

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. st0nE - 2011.06.01. 22:37

    Érdekes… De az biztos hogy egy metrOkocsiban 10 emberből 7 nek almaja van;)

  2. andrew218 - 2011.06.02. 22:14

    Nem tudom ki hogy van vele de en igazi apple rajongo vagyok.Minoseg es a konnyed-gyors kezelhetoseg megfogogott,amiotta iphone letezik csak azt hasznaltam,de a HTC Sensation lattan elgondolkodtam,samsung galaxy s2 megjelenesekor pedig ugy dontottem hogy szep lassan valtok.

    (nem varom meg az uj iphonet,ugy sem lesz nagy kulombseg…)Szerintem hiba az apple reszerol h keslelteti az uj iphone megjeleneset,habar biztos meg van 4-es kereslet…..esetleg majd december korul ha van kulommbseg 5os es 4-es kozott….akkor majd meglatjuk:)

Szólj hozzá Te is!