iPlayboy – Hugh Hefner nem cicózik…

KeleMan 2011.05.19. 22:15 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 191

A Playboy atyja, Hugh Hefner nem áll le cicózni az Apple vezetőivel. Bár Steve Jobs egyértelműen kijelentette, hogy a pornó nem költözhet be az iOS eszközökre, azóta számtalan példát láttunk arra, hogyan is lehet mégis eladni a szexet. Már az iPhone 4, majd az iPad 2 megjelenésével elindultak – a FaceTime kihasználásával – az erotikus szolgáltatást nyújtó vállalatok. A Playboy azonban egy olyan márka, mely az egész világon ismert és így – főleg a férfiak – joggal várták az eljövetelét az Apple eszközeire. Bár Steve Jobs keresztülhúzta a számításokat, Hugh Hefner elhatározta, hogy akkor is elérhetővé teszi a Playboy magazin digitálizált változatát.

Az iPlayboy oldala már elérhető, ahol visszamenőleg az első, 1953 decemberében megjelent számtól megtekinthető az összes kiadás, egészen napjainkig. Ez közel 130.000 oldalt jelent. Jelenleg 3 féle fizetési lehetőség van a regisztrációnál. 8$-ért 1 hónapot, 60$-ért 1 éves, míg 100$-ért 2 éves előfizetést kapunk.

Hivatalos oldal: i.Playboy.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. pepe - 2011.05.20. 09:47

    Én már előfzettem, szenzációs az oldal… http://ihungary.hu/wp-content/plugins/tango-

Szólj hozzá Te is!