Game of Thrones: magyar nyelvű alkalmazás a rajongóknak

Helme 2011.05.13. 15:21 Apple, iPad, iPhone, Programok 3 hozzászólás 1 188

A Trónok Harca című sorozatról már akkor tudni lehetett, hogy elsöprő sikereket fog elérni, amikor még az első részt le sem vetítette az HBO. Annyira nem ismert, de kiváló színészek, tökéletes díszlet és cselekmény, illetve a horribilis gyártási költség biztosíték arra, hogy a további epizódok is ennyire jók lesznek. A Trónok harca tipikusan az a sorozat, melyet nem szabad részről-részre követni, – hanem az első évad lefutása után egyben kell megtekinteni – mert az ember iszonyatosan várja a folytatást és egy rész soha nem elég.

(x) A hirdetés 18 éven felüliknek szól!

Természetesen a fanatikusok igényeit valahogy ki kell elégíteni, ezért az HBO elkészítette a saját fejlesztésű alkalmazását iPhone, illetve iPad készülékre, mely a Game of Thrones címet viseli. A program nem csak lengyel, cseh, román bolgár, horvát, szerb, szlovén, hanem magyar nyelven is elérhető. Tehát kifejezetten pozitív, hogy lokalizált verziót tölthetünk le az Apple Store-ból.

A Game of Thrones alkalmazás segítségével a sorozat jelenlegi és leendő rajongói böngészhetnek az epizódtartalmakban, megismerkedhetnek a főbb szereplőkkel, egyedi, sehol máshol nem látott háttérképeket tölthetnek le, videóink segítségével bepillanthatnak a Trónok harca kulisszái mögé, az enciklopédiában pedig elmélyedhetnek a fantasy-sorozat különleges világában. Az applikációt folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal, játékokkal bővül majd. – áll a csatorna hozzánk eljuttatott közleményében.

A program nagyon igényes, látszik, hogy valóban foglalkoztak vele és nem csak odadobták a nagyközönség elé. Csupán egyetlen problémánk van: a videók nincsenek feliratozva. Tehát, aki nem beszél angolul, az alapból elfelejtheti az app legértékesebb részét, maximum nézheti a mozgóképeket. A Game of Thrones ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. JamesS - 2011.05.15. 23:00

  jó kis alkalmazás

  de a sorozat is jó :)

  Kész LOTR csak épp Gollam és társai nélkül

  • KeleMan - 2011.05.16. 00:11

   JamesS: Bizony jó sorozat, remélem azért sárkányok lesznek. :) "The winter is coming…"

 2. JamesS - 2011.05.16. 09:27

  hát a tojás ott van, azaz tojások

  és ahogy nézi szex közben a csaj, hát ha én sárkány lennék egy tojásban kikelnék az tuti :)

Szólj hozzá Te is!