Műsorújság iPad készülékekre is

KeleMan 2011.05.12. 22:42 Apple, iPad, Programok 2 hozzászólás 487

Az iPhone és iPod Touch készülékeken már bizonyított a Magyar Telekom Nyrt. Műsorújság nevet viselő alkalmazása, legutóbb a 2.0-ás változatról adtunk hírt, melyet a távközlési vállalat díjmentesen biztosít. A napokban megjelent a kifejezetten iPad táblagépekre optimalizált változat is, érdekes azonban, hogy ezt már 0,79€-s áron vásárolhatják meg azok, akik így kívánnak értesülni a televíziós műsorokról. Az iPad verzióban csakúgy, mint az iPhone és iPod Touch alkalmazás esetében itt is lehetőségünk van arra, hogy Mobiltévézzünk persze ezt csak Wifi+3G eszköz esetében tehetjük meg, hiszen a sim kártyára aktiválni kell a Mobil TV szolgáltatást. Ennek hiányában csak a Life és Oone Network műsorai tekinthetőek meg havonta maximum 5 órás időintervallumban.

További infromációk a T-Mobile hivatalos oldalán tekinthetőek meg.


Letöltés – iPad – 0,79€

A nemrégiben megjelent iPhone-os és androidos verzió után már iPadre is elkészült a T-Mobile műsorújság-alkalmazása. Az alkalmazás segítségével a T-Mobile ügyfelei több, mint 150 televízió- és rádiócsatorna műsoráról kaphatnak információkat, képeket nézhetnek meg egyes műsorokról, valamint böngészhetnek a részletes műsoradatok között.

Az értesítés funkció beállításával biztosíthatják, hogy ne maradjanak le kedvenc filmjükről, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést kaphatnak mobilkészülékükre. Kedvenc tévécsatornáikból listát is készíthetnek, és a készülék elforgatásával megtekinthetik a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait, illetve tájékozódhatnak ezek esti műsorairól. A keresés funkcióval rákereshetnek kedvenc filmjükre, hogy megtudják, mikor és melyik csatornán lesz alkalmuk megtekinteni a héten.

Az előfizetők a mobiltévé segítségével belenézhetnek egyes csatornák műsoraiba, a Life és Ozone Network műsorai havonta max. 5 órás időintervallumon belül bárki számára elérhetők aktív mobiltévé-szolgáltatás nélkül is. Akik kedvet kapnak a mobiltévézéshez, azok az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül megrendelhetik az igényeiknek leginkább megfelelő, szélesebb csatornaválasztékot kínáló mobiltévécsomagot.

A műsorújság-alkalmazás 0,79 Euro az App Store-ban. Használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele szükséges. A T-Mobile az iPad 3G-hez kialakított ikon Net 2GB havidíjas vagy Domino NapiNet 1GB feltöltőkártyás mobilinternet előfizetéseit ajánlja azoknak a felhasználóknak, akik a legjobbat szeretnék kihozni készülékükből.

A műsorújság-alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizetődíjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos díjszabása szerint számlázódik. Mobiltévé esetében a műsor elindítása már a mobiltévé-szolgáltatás feltételei szerint vehető igénybe: az adott csomag szerint forgalmazható időkeret erejéig semmit nem kell fizetni, csak a havi (vagy időszaki) díjat. Amennyiben a csomagban foglalt időkeretet felhasználták, az ezen felüli adatforgalom már a díjszabásban megadott, időalapú túlforgalmazási díj szerint számlázódik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. prod - 2011.05.19. 20:12

    Egyszerűen silány.

    A sorozatok tartalma nem ahhoz a részhez tartozik, amelyik éppen megy.

    Ennél vannak sokkal jobbak is és ingyenesek.

    • KeleMan - 2011.05.19. 23:41

      prod: Azzal egyetértek, hogy vannak jobbak és ingyenesek is, az viszont, hogy ahhoz a részhez nem jó leírás tartozik, arról a műsorszolgáltató tehet, nem a fejlesztő (MT), mert az nem állítja be megfelelően. (Azzal viszont én sem értek egyet, hogy miért kell érte fizetni, ha az iPhone és iPod Touch program ingyenes.)

Szólj hozzá Te is!