Keress állást iPhone-on – Egyetlen keresés, számos munka

Helme 2011.05.12. 23:10 Apple, iPhone, Programok 0 db 131

A válság hatására rengeteg embert bocsájtottak el a munkahelyéről. Bár már lassan lábalunk ki belőle, még mindig számos álláskereső akad. A munkanélküliség rég nem látott mértéket öltött hazánkban. Azonban aki dolgozni szeretne az ne keseredjen el, itt egy program, mely egy kis könnyebbséget hozhat a hoppon maradt iPhone tulajdonosoknak.


A hirdetés 18 éven felülieknek szól (x)

,,Álláskeresők számára a Careerjet álláskereső portál álláskínálata már iPhone-n is elérhető. Egyetlen kereséssel millió állás Magyarországon és a világ 72 országában’‘ – áll a hozzánk eljuttatott levélben. Maga a program gyorsan letöltődik, belépéskor pedig már választhatunk is, hogy mely országban szeretnénk munkát vállalni. A motor a többi állásportál ajánlataiból válogat és azokat rendezi össze a felhasználóknak.

A Careerjet programnak azonban van egy hatalmas esztétikai hibája: a leírásnál nem formázza a szöveget, hanem ömleszti, így gyakran átláthatatlan, ami gyorsan elveszi az ember kedvét a böngészéstől. Mindenesetre érdemes kipróbálni, valóban rengeteg találatot produkál a kereső

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!