Alcohol Heroes – Új magyar játék az AppStore-ban

Helme 2011.05.08. 17:20 iPad, iPhone, Játékok 0 db 199

Ismételten újabb kiváló magyar játékról számolhatunk be nektek. Az Alcohol Heroes egy szép grafikával és könnyű kezelhetőséggel megáldott program lett. Egy vidéki kocsmában iszogatunk három helyi bácsival, igényeik szerint kínálhatjuk nekik a sört, bort és a pálinkát, a háttérben pedig kalotaszegi, dombói, rábaközi és zalai népzenét hallhatunk.

Három játék mód közül választhatunk: Challenge – A cél minél több italt kiosztani, Deathmatch – A cél minél hamarabb leitatni a bácsikat. (Vigyázat, ha a saját alkohol szinted lesz túl magas, akkor is vége a játéknak.) Capture The Leg – A cél, hogy a  saját alkohol szintünk legyen a legalacsonyabb.

A játékban a bal oldali polcra poharak, a jobb oldali polcra üvegek potyognak. Ha betelik bármelyik polc, akkor vége a játéknak. Első lépésként ki kell választanunk, hogy melyik poharat akarjuk levenni a bal oldali polcról (bökjünk rá), majd eldönthetjük, hogy a poharat megtöltjük (bökjünk a pohárhoz illő italos üvegre a jobb oldali polcból), vagy kidobjuk (bökjünk a kukára). Poharat bármikor kidobhatunk, kivéve ha már megtöltöttük.


Hirdetés(x)

Következő lépésként adjuk oda a teli poharat a bácsik közül annak, amelyik az italt kérte (bökjünk a bácsira). Ha egyik sem kért olyat, akkor igyuk meg mi (saját gondolat felhőnkre, vagy alkoholmérőnkre bökünk). Az alkohol mérők kiemelt jelentőséggel bírnak, folyamatosan figyelnünk kell őket (mindegyik ital más értékkel emeli az alkohol szintet, emelkedő sorrendben: sör, bor, pálinka).

Ha valamelyik alkoholszint túl magas, akkor az a bácsi átmenetileg nem kér italt. Ha a sajátunk magas, mi sem tudunk inni, ezért érdemes alacsonyan tartani az alkohol szintet, amennyire csak lehet… persze ennek a bácsik annyira nem fognak örülni…


Letöltöm – 0,79€ (iPhone, iPod Touch)


Letöltöm – 0,79€ (iPad)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!