Fejlesztettél már az Apple termékeire? – Mesélj nekünk!

Helme 2011.04.26. 20:53 Apple, iPhone, Játékok, Programok 3 hozzászólás 127

Az iPhoneHungary olyan fejlesztőket, programozókat, designereket vagy cégeket keres, akik már közreműködtek iPhone-ra vagy iPad-re fejlesztett produktumoknál. Szeretnénk elindítani itt az oldalon belül, egy cikksorozatot, ami két részből áll: az egyikben magát a programot mutatjuk be, a második körben pedig szeretnénk a készítőkkel interjút készíteni.

A célunk, hogy népszerűsítsük azokat az alkalmazásokat, melyeket magyarok alkottak. Ugyanis elmondható az, hogy ezen a területen is tudunk kimagaslót alkotni, mely nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ha szeretnéd bemutatni az App-od, akkor ne habozz, jelentkezz.

Küldj egy emailt a helmeczi pont krisztian kukac gmail pont com email címre, melynek tárgya ez legyen: apprító. A levélben legyen benne az eddigi munká(id)nak a neve, illetve az elérhetőséged. Minden AppStore-ba felkerült alkalmazásró, programról, játékról beszámolunk, ha a készítő jelentkezik.

Nem szoktunk ilyet kérni olvasóinktól, de most szeretnénk, hogy – ha tudjátok – osszátok meg minél több helyen a hírt, illetve ha van olyan ismerősötök, aki már készített App-ot, szóljatok neki, hogy össze tudjuk állítani a magyar fejlesztésű programok adatbázisát. Köszönjük.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. asdasdasd - 2011.05.01. 13:59

    HA az apple kiadná windowsra is az SDK-t akkor sokkal többet írnának rá, de mivel ez eléggé esélytelen ezért marad a mac. de a mac meg csak intel procival jó(állítólag…) ha nem azzal akkor írjatok , mert elkezdek rá írni :D

  2. dugi - 2011.05.02. 15:02

    macintosh-t lehet rakni pc-re is csak egy kicsit bonyolult ugyanúgy mint windows-t mac-re

  3. H2CO3 - 2011.05.03. 01:57

    asdasdasd: linuxra meg lehet csinálni a nemhivatalos toolchaint (én is úgy oldottam meg): iphonedevonlinux a google code-on! ;-)

Szólj hozzá Te is!