Nagy iPhone 4 tok teszt – Exkluzivitás mindenek felett… (4. rész)

Helme 2011.04.22. 11:11 iPhone, Kiegészítők, Kiemelt hírek 1 db 2 055

Mint láthattátok korábbi tesztjeinkből, nagyon rá vagyunk gerjedve az iPhone 4 tokokra. Megszámlálhatatlan védőt készítenek a cégek az Apple telefonjára, mi pedig azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megpróbáljunk minél átfogóbb képet kialakítani. Nem számít, hogy gagyi 400 forintos bumper, vagy luxuskategóriás bőr, a lényeg annyi, hogy szeretett készülékünkre rámenjen.

Most az iKiegészítők boltját rohantuk le, s elhoztunk tőlük pontosan hat darab exkluzív és elegáns SGP tokot.

Két típus szerint tudnánk megkülönböztetni őket. Az egyik fajtánál nem csak a hát, hanem az előlapot is védi a karcolásoktól a termék. Eleinte furcsa lehet, ugyanis ha a telefon nincsen benne, akkor nem lehet összecsukni normálisan, kicsit gyömöszölni kell, hogy össze tudjuk zárni.

Kétféle anyag közül lehet választani, az egyik a bársonyszerű, míg másik a bőr. Az előbbi, (fenti képen) ritka jól néz ki, látszik rajta, hogy minőségi anyagokból készült. Egyszerű, mégis elegáns és trendi. A versenyzők közül nekünk ez jött be a legjobban. Bőrből lehet választani férfi, illetve női változatot. Nem csak a színében van különbség, hanem abban is, hogy a biológiailag gyengébbik nem képviselői a tok hátuljára Swarovski kristályt is kapnak.

A fekete és vöröses tokok erőt sugároznak, már a dobozból látszik, hogy nem gagyi terméket kapunk a pénzünkért. Egyetlen problémát fedeztünk fel: ha a bőr megnyúlik, akkor nem biztos, hogy rá lehet pattintani az előlapi részt a telefonra, ugyanis most feszül, de nem tudjuk, hogy ez későbbiekben is így marad-e.

A másik változat csupán egy hátlap, ilyet már mindenki láthatott szolidabb kivitelezésben, de ezek luxustermékek, a borítás is kellemes tapintású bőr. A kézi készítésű tokok hátulján egy nonfiguratív minta található. Két színt kaptunk, egy feketét és egy fehéret: mindkettő unisex, nemtől függetlenül lehet használni őket. A bőr könnyen koszolódik, így azoknak ajánljuk az SGP-t, akik nem piszkos helyen dolgoznak.

Összességében kiváló termék, sem a kivitelezésre, sem pedig az anyagra nem lehet panasz. A tokok árai sem túl borsosak, – legalábbis ár/érték arányt tekintve – 8490 és 11490 forint között lehet megvásárolni típustól függően az iKegészítők webshopjában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.04.07. 13:35

    3GS-re láttam nemrég hasonló tokot

    bejövős :P

Szólj hozzá Te is!