Így készült az Éva Magazin különkiadása

KeleMan 2011.04.19. 11:26 Apple, Egyéb, iPad, Programok, Videók 1 db 206

Az Éva Magazinról már tettünk említést a Húsvéti különszám megjelenése miatt, melyet ingyenesen elérhetővé tettek iPad készülékekre is. Nemrég a készítők egy micrositeot is elkészítettek, ahol bepillantást nyerhetünk a magazin készítésébe. Az oldalon az alkalmazásból képeket tekinthetünk meg, valamint egy 4 és fél perces rövidfilmben megismerkedhetünk a Éva Magazin iPad eszközre való készítésével és ugyan csak rövid időre, de bepillantást nyerhetünk a kulisszatitkokba. Pócsik Anita főszerkesztő és Lencsés Dávid művészeti vezető beszél arról, hogy miért jó iPad készülékre fejleszteni, valamint miért is ad az Éva Magazin egy különleges élményt a magyar olvasók számára.

Pócsik Anita még arról is beszélt, hogy hamarosan elérhető lesz több országban is az Éva Magazin többnyelvű digitális változatban, valamint várható pár napon belül, hogy újabb tartalmakkal gazdagodhat ez a rendkívül szép és igényes kivitelezésű alkalmazás.


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szabolcs - 2011.04.21. 11:09

    Fantasztikus, köszönöm!

Szólj hozzá Te is!