Egy asztalnál Obama, Steve és Zuckerberg

KeleMan 2011.02.19. 10:30 Apple, Egyéb, Steve Jobs 2 hozzászólás 139

Tegnapelőtt este Barack Obama a Fehér Házban látta vendégül a techguruk nagyágyúit. A Szilícium-völgyben található nagyvállalatok (Apple, Google, Facebook, Yahoo, Twitter, Oracle, stb.) képviselőit Obama egy megbeszélésre invitálta, mely egyik apropója az USA gazdaságának stabilizálása és annak kivezetése a válságból.

Érdekes mód a fenti képen jól látható, hogy Steve az elnök balján, míg a mindössze 26 éves Mark Zuckerberg a jobbján foglalt helyet. A pocakos úr a kép bal szélén pedig Eric Schmidt, a Google egyik vezére.

Steve Jobs a látottak alapján sokkal jobb színben van, szemben azzal, amit pár napja a National Enquirer állított. A jelenlévők közül ezt mások is csak megerősíteni tudták. Mondjuk az is tisztán látszik, hogy Zuckerberg nem kicsit lehetett megilletődve az elnökkel és prominens vendégekkel töltött idő alatt.

További képek itt: Flickr White House

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Tede - 2011.02.19. 12:36

    Hát meg tudom érteni Zuckerberg megilletődöttségét :D

    Steve-nek pedig jobbulást, és minél korábbi visszatérést kívánok! Lehetőleg az iPhone 5-öt már ő mutassa be a világnak! :)

Szólj hozzá Te is!