A Verizon bemutatta saját iPhone 4 reklámfilmjét

KeleMan 2011.02.04. 13:28 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 5 hozzászólás 153

Amerikában a távközlési szektorban kemény harc folyik az ügyfelekért. Dollármilliárdos üzletekről beszélhetünk. Az AT&T lefedettségi problémái miatt a Verizon odacsapott ismét az asztalra keményen. És bebüntetett! Magyarországon ilyet nem látni a szolgáltatók között, hogy be-be szólogassanak egymásnak, mert nincs rá szükség. Amerikában viszont egy-egy ilyen reklám akár százezreket is átcsábíthat a konkurenciához. A Verizon szlogene egész egyszerű. “Urald az eget!” A reklám amúgy nagyon hatásos, jó a zene, szép a készülék is.

Feltehetően az Apple kérésére a 9to5mac.com szerint a Verizon mindent megtesz majd azért, hogy olyan ügyfélélményt biztosítsanak és a lehető leghatékonyabb módon elégítsék ki az igényeket, amely a Verizonhoz méltóak. Állítólag a Verizon belső levelet juttatott el dolgozói részére, hogy amíg minden ügyfél, aki szeretne, nem tud hozzájutni az iPhone 4 CDMA változatához, addig felejtsék el, hogy a munkatársak vásároljanak is egyet.

2011. február 3-tól lehetett előrendeléseket leadni az iPhone 4 készülékre az USA-ban, de a készletek már az első nap elfogytak. Aki esetleg nem tudott előrendelni, azoknak február 9-én még lehetőségük lesz online leadni a megrendelést. 2011. február 10-én pedig megkezdődik a forgalmazása az iPhone 4 CDMA változatú modell hivatalos forgalmazása az USA-ban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

5 hozzászólás

 1. JamesS - 2011.02.04. 17:12

  szerintem nagyon is korrekt dolog, hogy első a vevő és utána vehetik meg a dolgozók is a telefont

  kedves T is ha így tett volna, de helyette pénzért tettek előre az előrendelői listán amikor készlethiány lett, haverokat betették az első helyre és trükköztek :S

 2. Stifler öcsi - 2011.02.05. 11:23

  Az első emberek már a sorban állnak a Verizon boltja előtt, várva a 10-ét:D

  • KeleMan - 2011.02.05. 11:28

   Stifler öcsi: De ma még csak ötödike van… :D OMG

 3. JamesS - 2011.02.05. 14:42

  hát ha tényleg sorba állnak akkor nagyon jó árat kell adniuk, hogy ennyit várjak

  nekem a napos várakozás a westendi voda előtt is kicsit sok volt

  és ott legalább kényelmesen lehetett várakozni

Szólj hozzá Te is!