Akár még idén megjelenhet a Vodafone-os iGo

Helme 2010.12.23. 19:00 Egyéb, iPhone, Programok 8 hozzászólás 263

A Vodafone már az iPhone 4 forgalmazása előtt bejelentette, hogy akik őket választják, azoknak számos programot ingyenesen fognak kínálni. Az induláskor a legtöbb még nem volt elérhető, azonban a cég bejelentette, hogy az app-ok nagy része már elérhető az Apple Store-on. Összesen 7 alkalmazás lesz elérhető, – legalábbis ennyit hoztak nyilvánosságra – melyből 6, már le is tölthető, plusz egy, ami már korábbi és a vízilabda szerelmeseinek szól.

A Vodafone Kedd alkalmazással egyszerűen és gyorsan hozzájuthatsz az akciós kódokhoz.

Ezzel az alkalmazással könnyen és gyorsan vásárolhatsz autópálya-matricát.

Az alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan megkötheted utazási biztosításodat.

Találd meg Budapest legjobb szórakozóhelyeit! Nézd meg, hogyan jutsz oda, olvasd el az információkat a helyről, az eseményekről, a programokról, és vedd meg a belépőjegyed a telefonoddal. Használd a lenyűgöző reality módot, amely a Szigeten bemutatott kiterjesztett valóság funkciót használva a telefonod képernyőjére vetíti a helyeket. Csak nézz körül a telefonoddal és válassz a legjobb a bulik közül. Az alkalmazás használatához töltsd le a Layar-t az AppStore-ból, majd keresd a Music Live Budapestet!

Itt az ideje izgalmasabbá tenni a megbeszéléseket! Az alkalmazással lefotózhatod a meeting résztvevőit, majd pedig kisorsolhatod, hogy ki lesz az, aki a meeting memót elkészíti. A felhasználás módjainak persze csak a képzeleted szabhat határt.

Mostantól tényleg egyszerű lesz mobillal parkolnod. Az alkalmazás meghatározza az autó helyzetét, neked elég megérintened a Parkolás indítása gombot, a befejezéshez pedig a Stop gombot. Az alkalmazás minden mást elintéz!

Letöltési linkeket a programokhoz a Vodafone iPhone-os oldalán találtok, érdemes kipróbálni őket, mert megkönnyítik a mindennapokat. Egyetlen applikáció van ami nem elérhető, ez pedig az iGo Vodafone navigáció – egyelőre. Mindenki, aki ennél a szolgáltatónál van, ingyen kapja meg iPhone készülékére ezt. A honlapon csak az van, hogy hamarosan érkezni fog, de mi úgy értesültünk: reális esély van arra, hogy idén már letölthetővé válik. Mindenesetre, ha ez átcsúszódik 2011-re, akkor is az év első hónapjaiban napvilágot fog látni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

8 hozzászólás

 1. Championer - 2010.12.23. 21:16

  Még1 ok amiért bánhatom hogy nem vodánál vettem az I4et:D Nah sebaj:D Mellékesen az iGO az egyik legjobb navigációs progi szerintem. Nekem GPS-en van iGO és tökéletesen működik:)

 2. ipi - 2010.12.24. 00:38

  áááh! vodafone-os akarok lenni:D sosem gondoltam volna, hogy ilyet írok majd le valahova, de most, hogy ilyen dolgok kapcsolhatók hozzájuk… az az igo az nagyon jó dolog, a témobilos navigációhoz képest legalábbis tuti az lesz, előbbi nagy csalódás volt nekem:(

 3. AppStar - 2010.12.24. 00:55

  A T-mobile is ingyenesen adja az előfizetőknek a Navigont egy évig. ;-)

 4. m@xsys - 2010.12.24. 03:15

  Tényleg, arról nem esett szó, h meddig ingyenes ?????!!!!! Valami infó?

 5. JamesS - 2010.12.24. 14:06

  remélem nem 1 évig

  és jöhetne még ma

  már megvan az autós tartóm

  nem a legszebb de legalább nem kell a tokból kivennem a telefont

 6. JamesS - 2010.12.24. 14:28

  az a laszti ismerős a legfelső képen :P

  Mintha élőben is láttam volna, csak tudnám mikor és hol :D

 7. Marcellus - 2011.01.05. 12:29

  Még mindig csak hamarosan… :-( Pedig ez már lassacskán két hetes hír.

Szólj hozzá Te is!