Bejeweled 3 – Megszületett a világ legjobb játéka!

KeleMan 2010.12.15. 12:07 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 2 hozzászólás 742

Bár nem kívánunk szokást csinálni abból, hogy az Apple készülékeken kívül is írunk dolgokról, viszont most mégis meg kell tegyük. Pláne, hogy később vélhetően iPhone, iPod Touch és iPad vonatkozása is lesz ezen hírnek. Megjelent ugyanis a PopCap Games legújabb sikerjátéka, a Bejeweled 3. A casual játékosokat megcélzó alkalmazás, immár 10 éves, így az alkotók, a Bejeweled, a Bejeweled 2 és a Bejeweled Twist játékokat összegyúrták, plusz még rá is tettek egy lapáttal. Nem marad más hátra, mint kijelenteni, hogy megszületett a világ legjobb puzzle játéka. Az egyelőre csak Windows és Mac-es gépekre letölthető cucc ára kb. 20$, de a fejlesztők kijelentették, hogy készítsük az iOS szoftveres kütyüjeinket, mert hamarosan tiszteletét teszi az Apple online boltjában is.

Álljon itt egy videó is, hogy mit is várhatunk ezen letehetetlen és végletekig addiktív cucctól! Már nagyon várom, hogy iPad-en lehessen tolni!

Aki kedvet kapott a játékhoz, a hivatalos oldalon mindent megtudhat: PopCap Games

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. szbstvn - 2010.12.20. 15:29

    Az ilyen játékok általában más platformokon is ritkák … sajnos napjainkban gyilkolj és mészárolj a jelszó nagyon sok játékban …

    Sok ilyet szivesen látnék bár akkor lehet hogy a lányomnak is iphone kell majd :-)

  2. Marcellus - 2010.12.20. 16:17

    Letöltöttem, és brutálisan jó játék! A póker módban órákis el tudok szüttyögni vele, de a mini játékok is nagyon szóraoztatóak, szóval ez nem csak egy újabb bőr! :)

Szólj hozzá Te is!