EazyCare Notebook Cleaner Set – A makulátlan gépért

Helme 2010.11.19. 13:44 Apple, Egyéb, iPhone, Teszt 2 hozzászólás 214

A mai világban mindenki használ számítógépet, hiszen szerves részét képzi az életünknek hosszú évek óta. Mivel a laptop akkor is velünk van, amikor nem ülünk az asztal előtt, ezért gyakran inkább ezt választjuk, mint a nagyobb – és általában teljesítményben többet tudó – PC-ket. Azonban, ezek a kis szerkezetek gyakrabban koszolódnak össze, több időt kell fordítani a tisztításukra.

Most szeretnénk egy gyors és viszonylag olcsó tisztítóeszközt bemutatni. A SteelBird-től kaptunk tesztelésre egy EazyCare Cleaner Set-tet, ami arra való, hogy megtisztítsuk koszos gépünket. Elég egyszerű használni, mégis nagyon sokat segít. A csomag tartalma egy-egy képernyő, illetve billentyűzet tisztító, ami nem csak az adagolásra, hanem letörlésre is szolgál.

Egyszerűen annyi a teendő, hogy ráfújunk háromszor vagy négyszer a képernyőre, majd pedig letörüljük. Figyelni kell arra, – legalábbis MacBook esetén – hogy ne egész testfelülettel legyen dörzsölve, mert akkor csíkozódik. Megközelítőleg három perc alatt makulátlanul tiszta lett a LED kijelző amin kipróbáltuk.

A billentyűzet letakarítása után teljesen meggyőzött minket a termék, mivel elképesztő mennyiségű kosz kijött a gombok alól. Egyébként alkoholos szaga van nagyon a folyadéknak, s bár erre nem mernénk megesküdni, de olyan, mintha még fertőtlenítene is.

Amikor először kipróbáltuk azt saccoltuk, hogy egy hétre sem lesz elegendő,– minden nap tisztítjuk a gépet – de közel három hét használat után is van még benne egy kicsi, igaz nem fújjuk orrba-szájba, mértékkel kell csinálni. A fogyasztói ára egyébként 5 ezer forint és itt lehet megrendelni, kifejezetten ajánljuk. Ráadásképpen a képernyőtisztítóval még az iPhone-t is ujjlenyomat-mentessé lehet varázsolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Stifler öcsi - 2010.11.19. 16:37

    Engem azért érdekelne, h szabad-e használni iPhone-hoz, mert a 3GS és a 4 már ujjlenyomat-taszító réteggel rendelkezik, ezért nem tanácsos mindenféle vegyszerrel fújogatni, mert lekopik tőle

  2. gode - 2010.11.19. 20:22

    @Stifler öcsi már meg is válaszoltad a kérdésed… ;)

Szólj hozzá Te is!