Djuice: Még mindig nincs iPhone 4 megállapodás

Helme 2010.10.25. 21:06 Apple, iPhone 4 hozzászólás 221

Többen is kérdezték, hogy mi a helyzet Djuice fronton. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a legdinamikusabban fejlődő független szolgáltató is iPhone 4-gyel szeretne erősíteni, de nem írtak alá még szerződést. Pedig eme csodakütyüt mindenki meg akarja szerezni, hiszen eme készülék tulajdonosai gyakran túlköltekeznek.

Talán ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor bemegyünk egy kaszinóba. Nincsenek ablakok, s órák, elvesztjük időérzékünket és csak akkor eszmélünk fel, amikor már üres a pénztárcánk. Ez is hasonló, hiszen még egy gyors sms, csak egy utolsó YouTube videó.

Nem véletlenül rendeli mindenki magát az Apple alá. Egyik cég sem teheti meg ezt, mint amit Steve Jobs-ék. Ha valaki ellenkezik, akkor ugrott az iPhone árulási jog. A T-Mobile is csak akkor mert beszólni, amikor már lejárófélben volt az exkluzív árulási jog. Amíg egyedül ők voltak a piacon csak úgy áradoztak az almás vállalatról.

Ismét rákérdeztünk a Djuice-nál, hogy van-e valami fejlemény, de elkeserítő választ kaptunk. Azt mondták, hogy nincs újabb fejlemény. Még mindig csak tervszinten gondolkodnak, de akarnak nyitni eme platform felé is. Azaz szerződést nem írtak alá. Talán felgyorsulhat mindez, ha a Telenor bejelenti a hivatalos forgalmazási dátumot. Reméljük ez minél előbb megtörténik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. ambushka - 2010.10.25. 23:38

  a baj az, hogy a djuice a 26 év alatti korosztályt akarja megcélozni, és nem hiszem, hogy egy 180 ezres telefon beleillik ebbe az imidzsbe

 2. st0nE - 2010.10.26. 00:13

  Ebbe lehet hogy van valami. Egy felmerest kene csinalni itthon hogy milyen szazalekban oszlik a korosztaly iphone fronton…

 3. Szecsi - 2010.10.26. 14:24

  lassan mar a Moszkvan a csovesek is ájfonnal jatszanak ezt sajnos sajat szememmel lattam…

 4. Zoli - 2010.10.27. 14:35

  ÁÁÁÁÁ!

  megőrjít ez a várakozás, hogy nem tudunk semmi biztosat. Remélem majd lehet kapni még idén a djuice-nál iPhone 4, mert akkor abban biztos vagyok, hogy itt lesznek a legkedvezőbb feltelek.

Szólj hozzá Te is!