iPhone 4: Késnek a szállítmányok?

Helme 2010.09.20. 21:18 Apple, iPhone, Pletykák 13 hozzászólás 242

Mint láthatjátok, kiemelten foglalkozunk az iPhone 4-gyel, próbálunk minél több információt összegyűjteni nektek. Több forrásból halljuk a híreket, éppen ezért gyakran kettő, illetve három verziót kapunk, amiből egy mindig tuti biztos, csak sajnos soha nem tudjuk előre, hogy ki adja a helyes tippet. Az iPhone 4 kapcsán hatalmas hírzárlat van, mindenki anyázik, a leendő vásárlók a supportos csapat családtagjait szidják, pedig ők nem tehetnek semmiről, egyszerűen nuku újdonság belsős körökben. Azonban, ha jótól kérdez az ember, némi hírnektár csöpögtetnek az illetékesek, amitől természetesen még mohóbbak leszünk. Körbekérdeztünk mindenkinél, akinél tudtunk, hogy mi a helyzet a készlettel, Kánaán van-e, vagy szamuráj karddal kell-e lekaszabolni azokat, akik előttünk állnak a sorban? A számok mindenkinél változtak, azonban kijelentették: hétfőn már senki ne álmodozzon iPhone 4-ről.

Emlékeink szerint, amikor jött a 3G Magyarországra, mindenhol sírtak, hogy mennyire kicsi a szállítmány. A MOM Parkban megrendezett launch partin találtunk ezres sorszámot, ami arra utal, hogy azért annyira kevés mégsem lehetett Magyarországon. Bár tény az is, hogy pár nap alatt elfogyott minden. Ha információink helyesek, akkor most összesen ezer készülék lehet az egész országban – bár ez az adat még módosulhat. Egyelőre úgy tudjuk, hogy két szállítmány már megérkezett, de még mindenképpen kéne jönnie.

Ugye a T-Mobile, főként a bulit preferálja, a készlet jelentős része, az Aréna Plázában lévő T-Pontba érkezik. Amennyiben ott sok iPhone 4 marad, azt még az éjszaka folyamán átviszik a többi boltba, hogy sehol se legyen az, hogy nem kapható a készülék. Mindenki felejtse el az előrendelést, nagyon úgy tűnik, hogy internetről csak az első adag elfogyása után lehet vásárolni. Így mindenkinek el kell mennie egy magentás boltba, s reménykedni, hogy az előtte álló nem az utolsó darabot viszi el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

13 hozzászólás

 1. Nyuffi - 2010.09.20. 23:43

  Ez azért már vicc amit a T csinál,már elnézést… Mért nem hoztak annyit legalább hogy 2-3hétre elegendő lenne,majd ahogy fogy úgy pótolják a készletet. Max. csúszott volna pár hetet az a "várva várt buli az Areában",és akkor mi van, ennyit kibírtunk már, azt is kibírtuk volna! Ebből tuti lesz még cirkusz,hogy csak ennyi jött.."a neki jutott,nekem mért nem???!!!" című műsor…

 2. Helme - 2010.09.20. 23:52

  Hát ez nem a T-n múlik, az Apple nem tud eleget biztosítani, Németországban – az anyacég – 9 hetes várólistát csinált, mert nem kaptak szállítmányt. Mindenki iPhone 4-et akar, de ne nincs elegendő kapacitás a gyártásra.

 3. Nyuffi - 2010.09.20. 23:56

  Jó, én értem. Arra gondolok, hogy a T mért nem vár addig míg lenne egy viszonylag "megfelelő készlete"?! Majd utána árusít… nem így,hogy van is meg nincs is alapon…ilyen "néphülyítés" módszerrel. Most erről nem tudom ki tehet,csak mondom!

 4. KeleMan - 2010.09.21. 00:23

  Nyuffi, most gondolj bele! Hasamra ütök. Van mondjuk 1000 db telefon készleten. Inkább várjanak, míg lesz raktáron 2-3000 db és utána induljon az árusítás, de addig áll benne a pénz, vagy végre így is a másfél hónapos csúszás után inkább adja el a T azt az 1000 darabot és valakinek legalább legyen jó. Te melyiket választanád? Az persze már más kérdés, hogy a fogyasztói élmény milyen lesz, de erről nem a T tehet. Még mindig nagyon sok olyan ember van, aki azt hiszi, hogy a telefonokat is a T gyártja és minket okol, hogy tönkrement a Nokiája, vagy Samsung telefonja. :D De mind1, nem is erről van szó. A lényeg, hogy megjelenik…

 5. izoli - 2010.09.21. 00:39

  Szerintem a kezdőkészlet elég lesz annyi embernek aki az első körben venni akar! Nem hiszem hogy "sokezer" embernek van több tízezre mobra mostanság! Sztm max a fővárosba lesz kissebb tumultus vidéken meg "normál" felhozatal! Én amikor megvettem az első iPhone-omat a megjelenés napján összesen csak 3-an voltunk, és nálunk a 6 T-ből csak egy árúlta! Mindenkinek jutott akinek kellett! Jó tudom1000 nem sok de sztm első körre elég lesz!

  • KeleMan - 2010.09.21. 00:44

   Amíg nem tudtam, hogy az embereknek mire van pénze Magyarországon, addig én is így gondoltam. Aztán leesett a tantusz. :(

 6. Lezlee - 2010.09.21. 02:57

  Remélem, hogy lesz olyan csere akció, mint amilyen tavaly volt. Így akinek még 1 év hátra volt a 2 éves hűségéből, az kedvezményes kötbér kifizetés mellett vehetett egy új 3GS-t a 3G helyett. Remélem, hogy a T-Mobile fogja követni a nemzetközi Apple trendeket (ahogy tette azt tavaly is), és idén sem feledkezeik meg a legnagyobb rajongókról, akik már a kezdetektől kitartanak az iPhone mellett…

 7. Izékebiz&eacu - 2010.09.21. 07:27

  Ezt azért már egy kicsit hatásvadász cikknek tartom… Nem hülye sem a T sem az Apple, hogy 1000 db-bal szórakozzon.

 8. Helme - 2010.09.21. 07:45

  Pedig nagyon úgy néz ki, hogy csak ennyi van. A forrásunk azt mondta, hogy még biztos jönnie kell, de eddig nem érkezett meg.

 9. Gordinho - 2010.09.21. 09:47

  Nembírom ki h neírjak. Bevagyok pörögve.

  Váci vagyok. Mitjavasoltok? Mennyek be érte az arénába? És ha igen akkor elég 1 re mondjuk pénteken vagy érdemes már csüt este odamenni.

  nemakarok lemaradni.

  De nemtudom h vácon kapnak e.

 10. Jegi - 2010.09.21. 10:08

  Én is ezen gondolkodom, hogy mikorra menjek oda.

Szólj hozzá Te is!