Megjelent az iMovie a magyar AppStore-ban!

KeleMan 2010.09.18. 11:48 Apple, iPhone, iTunes, Programok 1 db 296

Közel egy hete végre megjelent a magyar AppStore áruházban is az Apple saját gyártású iMovie alkalmazása. Steve Jobs az iPhone 4 bemutatásakor szólt a programról, melyet egyik kollegája mutatott be. Az 5MPx-es kamerának hála, valamint a 720p-s videórögzítés segítségével nagyon jó minőségű videóinkat szerkeszthetjük meg az alkalmazás segítségével. Fontos, hogy az iPhone mellett a legújabb iPod Touch-al rendelkező felhasználók is ki tudják használni a program lehetőségeit. A program 3,99€-ért vásárolható meg.

Az alkalmazás segítségével egyedi feliratokat készíthetünk, megvághatjuk a videókat, egyedi zenéket tehetünk azok alá. Nyilván nem egy Sony Vegas, de arra, hogy egy jól sikerült videót még tökéletesebbé tegyünk, aztán feltöltsük a YouTube-ra és megosszuk barátainkkal mindenképp hasznos. Itt van a bemutatón készült demó is valamint egy az iMovie-val készült videó is.


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. AppStar - 2010.09.19. 21:59

    Sziasztok!
    Szeretnék bemutatni egy új iPhone játékokkal foglalkozó oldalt.
    Címe: appstar.fw.hu

Szólj hozzá Te is!