Elérhető a Game Center az iPhone készülékekre

KeleMan 2010.09.13. 10:56 Apple, iPhone, iTunes, Játékok, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 576

A minap megjelent legújabb iOS 4.1-ben indult világhódító útjára az Apple egyik új közösségi rendszere, a Game Center, mely kifejezetten a játékos kedvű felhasználókat célozza meg. Az AppStore-ban létrehoztak egy külön szekciót is, melyben jelenleg azokat a játékokat találhatjuk meg, melyek támogatják a GC funkcióit. A számuk rohamosan bővül, de már most is olyan “nagy” nevek találhatóak meg, mint a Real Racing, Flight Control, Fieldrunners, Enigmo 1 és 2, Touchgrind vagy akár a nagy kedvencem az Azkend is.

A Game Center, hasonlóképp az X-Box Live rendszeréhez, olyan közösségi funkciókat tartalmaz, melyben megnézhetjük, hogy a Top listákon hol is állunk, barátaink lehetnek, kihívhatjuk egymást különböző játékokban, ahol adott a többjátékos üzemmód, de akár achievementeket, azaz öcsipontokat is gyűjthetünk a teljesítményünk után.

A linkre kattintva tudjátok elérni a Game Center szobát, melyben mindenki találhat számára megfelelő alkalmazást, akár ingyeneset is. Játékra fel!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. st0nE - 2010.09.13. 16:58

    Angry Birds Fruit Nyinya? Remelem benne lesznek ezek is!

  2. iRicsi - 2010.10.17. 02:08

    Jelöljetek! iRicsi15

Szólj hozzá Te is!