Elérhető a hivatalos iWiW alkalmazás

KeleMan 2010.07.22. 07:54 Apple, iPhone, Programok 0 db 1 391

Mobiltelefonokról eddig is elérhető volt a legnépszerűbb magyar közösségi oldal, az iWiW. Az Origo Zrt. azonban a napokban megjelentette az iWiW alkalmazás kifejezetten Apple eszközökre szánt változatát. A programban majdnem az összes funkciót elérjük, amit csak az iWiW kínál. Megtekinthetjük a nemrég bevezetett Hírfolyamot, ismerősöket kereshetünk és igazolhatunk vissza, levelezhetünk, saját profilunkat is szerkeszthetjük. Egy hátránya azonban mindenképp akad. Jelenleg még nem használja a push üzeneteket, így ha pl. valaki ismerősnek jelöl, arról nem kapunk automatikusan értesítést, ugyanúgy a belső üzenetekről sem.

A program jelen állapotában erős közepes, hiszen a program lényegéből kifolyóan mindenképp szükséges lenne az azonnali üzenetek kezelése. Ettől függetlenül az alkalmazás felépítése kiváló, végre nem a mobilkészülékekre és azok böngészőjére optimalizált iWiW felületet kell állandóan csekkolni. A program ingyenesen letölthető az alábbi linken.


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!