ihungary.hu – Oldallal kapcsolatos információk!

KeleMan 2010.07.16. 21:25 Egyéb, iPhone 0 db 110

Sziasztok! Egy kis kitekintő következik, elszakadunk picit, de tényleg csak picit az iPhone világából és most inkább pár új információt szeretnék megosztani veletek. Az első és egyben nagyon fontos dolog, hogy az oldal alatt az új WordPress 3.0 verziója dübörög. Az új változat és a motor még inkább testre szabható valamint a jelenlegi sablont nem befolyásolta, így egy rövid teszt után a tegnapi napon frissítésre került a motor. Ezért a tegnapi nap az oldalon egy kisebb kiesés volt tapasztalható. Azonban mostanra újra elérhetőek vagyunk. Ezúton is elnézést kérünk minden kedves Olvasónktól, hogy előre nem tájékoztattunk benneteket, de most értünk rá.

A másik szintén nagyon jó hír, hogy a két napja kiadott Golden Blog 2010-es IT Blogok listájában, a legjobb 50 hely közé kerültünk, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek. Hatalmas megtiszteltetés számunkra egy kalap alatt szerepelni az Appleblog-al, az IT-Tanácsadó-val vagy akár az Android Hungary-vel. Még egyszer nagyon köszönjük nektek! De most már tényleg jöjjenek az iPhone hírek…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!