iPad lázban ég a Fehér Ház

KeleMan 2010.06.20. 17:46 Apple, Egyéb, iPad, iPhone 7 hozzászólás 768

A Fehér Házban komoly népszerűségnek örvend az Apple iPhone készüléke mellett a tablet eszköze is. A The Washington Post beszámolója szerint Obama emberei közül szinte mindenkinek ott lapul a táskájában egy iPad. Közéjük tartozik Rahm Emanuel, a Fehér Ház kabinetfőnöke, David Axelrod elnöki főtanácsadó, Larry Summers, az elnök gazdasági tanácsadó csoportjának vezetője és Bill Burton elnöki szóvivő is, de már Dan Pfeiffer kommunikációs igazgató, valamint a sajtós Ben Finkenbinder is megrendelte saját példányát. Summersnek például a Bloomberg hírügynökség alkalmazása a kedvence az iPad-en, ám két megbeszélés között, üres perceiben szívesen lazít a Scrabble játékkal is, és beszerzett néhány könyvet, például az ingyenesen tölthető „The Federal Papers”-t is. Burton inkább a Vanity Fair magazin alkalmazására esküszik, a Scrabble azonban neki is bejön, sőt, már a Lost utolsó évadát is letöltötte a tabletre, hogy legyen mivel elütni az időt az Air Force One-on Indonézia felé.

Forrás: iWorld

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

 1. holden - 2010.06.21. 00:18

  Legközelebb hivatkozhatnátok vagy legalább kicsit írjátok át ;)

  http://iworld.web4.hu/cikk/az-elnok-emberei-is-ip

  • KeleMan - 2010.06.21. 14:43

   Szia Holden! E-mail-ben kaptam a cikket, nem tudtam, hogy az iworld-on van fent, de így kiteszek egy linket, köszönöm, hogy jelezted.

 2. holden - 2010.06.21. 15:00

  Szia!

  Hálás köszönet érte! :) Ugyebár, a hátteret nem tudtam, csak kissé meglepett, amikor a saját soraimat olvastam.

  • KeleMan - 2010.06.21. 15:16

   Nagyon jó cikk lett, még1x köszönöm, hogy jelezted! Elnézést a kellemetlenségek miatt. A forrást pedig lebasztam! :) Amúgy most látom, hogy ez a GameStar által van támogatva? Mert az újságot én is járatom, és ott valóban ki van emelve, hogy a hónap blogja lett. Közös banner cserében benne lennétek??? :)

 3. holden - 2010.06.21. 16:08

  Köszi, igyekeztem :) A Gamestar toborzott össze minket és az ő felületükön (blog.web4.hu) toljuk, igyekeznek mindenben támogatni minket. A bannercserében benne vagyunk! Látom, Ti már ki is raktátok :) Az egyik kolléga épp pötyögi az e-mailt, hogy kapjunk mi is bannert :)

 4. KeleMan - 2010.06.21. 22:06

  Szia! Ja-ja kitettem mindenképp! Mailt, még nem kaptam, de ha dobsz egy mail-t a balpar83@t-online.hu címre, úgy átküldöm a bannert. Ha jól láttam 444×72 pixeles kell. Ilyet készítettem png-be. Ha az jó akkor átküldöm. Előre is köszönöm! :D

Szólj hozzá Te is!