Az EPAM Systems iPhone fejlesztőket keres

KeleMan 2010.06.08. 23:39 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 571

A mai napon az EPAM Systems egy magyarországi képviselője megkeresett, hogy tudnék-e ajánlani iPhone fejlesztőket a számára. Beszélgettünk pár szót és felajánlottam, hogy kitesszük az oldalra a hirdetést. Fontos tudni, hogy az EPAM Systems-et 1993-ban alapították, vezető szerepet tölt be az IT Outsourcing-ban és különböző szoftverek előállításában Közép- és Kelet-Európában. Persze vannak irodái az USA-ban és Oroszországban is. Magyarországon is megtalálhatóak a nagyvállalat képviseletei, Budapesten a főhadiszállás, míg Szegeden és Debrecenben további irodák is vannak. Az EPAM Systems célja, hogy világszerte fejlett technológiai megoldásokat biztosítson a megrendelői számára.

A budapesti iroda az EPAM Systems főhadiszállásai közül az egyik. Jelenleg olyan kivételesen tehetséges embereket keresnek, akiknek szenvedélyük a munkájuk, valamint büszkék arra, de emellett maximalisták is abban, amit végeznek. Az EPAM Systems hitvallása szerint az alkalmazottai mind különleges emberek, olyan egyéniségek, akik hozzájárulnak ahhoz a szinergiához, ami előmozdítja a vállalatot az eredmények és a célok teljesítésében.

További információk az EPAM Systems hivatalos oldalán érhetőek el.

Most pedig következzen az álláshirdetés, immár angolul. Szóval, aki érez magában kellő affinitást és energiát, úgy ne habozzon, keresse meg a megadott kapcsolattartót, írjon egy önéletrajzot és hajrá!

For our Budapest office, we are looking for

iPhone / Objective C Testers and Developers (short-term contract)

Responsibilities:

As part of a project team, a developer is responsible for the implementations
of different type of functionalities described in design documents.

The project starts ASAP and will be running for 6 months.

Requirements:

– At least 1 year of experience in Objective C development
– At least 2 application in AppStore
– Fluent English

If you are interested of the above mentioned position, please send
a detailed CV (in English and Hungarian) referring the position to:
erika_horvath-szabo@epam.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!