Olvasói játékajánló #01

KeleMan 2010.05.13. 11:59 Apple, iPhone, Játékok, Teszt 2 hozzászólás 313

A mai nappal végre elindítjuk az Olvasói játékajánló rovatunkat, melyben az első bemutatót st0ne mester küldte számunkra. Természetesen bárki írhat, mindenkitől nagyon szívesen vesszük, ha elküldi felénk hasonló játékok bemutatóját, rövidebb leírását, élménybeszámolóját. Most pedig át is adnám a szót.

Sziasztok!

Pár izgalmas és szórakoztató játékot szeretnék veletek megosztani, amelyeket érdemes kipróbálni. :) Majd rá függeni! :P

Bird Strike – Gold Edition

Lényegében egy Doodle Jump nem gyengén felturbózva. A játékban egy kismadarat kell minél magasabbra juttatni különböző rakétákkal közben a legtöbb aranytojást begyűjteni. World Tour módban 4 kontinens vár meghódításra, összesen 13 pályával! Endless mód adja magat. :) A játék az OpenFeint gondozásában jött ki, tehát megnézheted magad hol állsz a világ illetve a hazai ranglisták viszonylatában. :) 0,79 eurós áron pedig szinte ajándék!


Letöltöm!

Fruit Ninja

Légy te is “gyümölcs nYinya” :) Nagyszerű kis játék ha éppen a buszt várod vagy a dugóban ülsz. :) A játék lényege hogy a felrepülő gyümölcsöket az ujjunk segítségével félbe vágjuk. Elsőre nem tűnhet túl szórakoztatónak pedig az. :) Szintén 0,79 eurós bevezető áron került a Store-ba.


Letöltöm!

Edge

Vigyázz még forró! :) Alig 3 napja érhető el a játék szintén bevezető áron! Valójában egy 2-3 éves játékot húztak át iPhone-ra es iPod Touch-ra, a siker persze nem maradt el. Egy kockát kell irányitani és a célba juttatni. Az első 20 pályát az ember még könnyedén veszi. :) Később már komoly fejtörést okoz! :) Amúgy a játéktól komoly fejfájást és szédülést kaptam… :)


Letöltöm!

Mára ennyi! :) Jó töltögetést!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. st0nE - 2010.05.14. 01:42

    Real tennis 2009 most letoltheto ingyen! még 2 óráig:)

Szólj hozzá Te is!