Airport Mania – First Flight

KeleMan 2010.04.27. 15:11 Apple, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Programok 5 hozzászólás 356

Van egy nagyon jó játék a számítógépemen, amolyan légiforgalmi irányítós, időgazdálkodós csoda. Ez az Airport Mania. Nemrég megjelent az iPhone-ra átírt változata is. A PC-re és Mac-re is megjelent játék tehát végre elérhető az iPhone/iPodTouch/iPad triumvirátusra. De vajon jó ez nekünk? Igen! Mert ez valami fantasztikus. A játék lényege, hogy a rendkívül aprólékosan és gondosan megrajzolt repülőinket időben a földre vezessük, kipakoljuk a cuccost, aztán esetleg megjavítsuk őket, tankoljanak üzemanyagot ha szükséges, és repüljenek újra, amiért mi pontokat kapunk, melyeket aztán el is költhetünk különböző fejlesztésekre. Új kifutópályát vásárolhatunk, vagy új hangárokat, esetleg átfesthetjük a repülőinket, stb.

A játék annyira magával ragadó, hogy észre sem veszi az ember, hogy “repül” az idő. A grafika önmagáért beszél, sőt a hangok, zenék is nagyon jók, valamint a repülőgépek vicces beszólásai is mosolyt csalnak az ember arcára. 8 világ, azaz 8 különböző repülőtér várja a játékosokat, egyenként átlagosan 6-7 pályával. E mellett van trófea szoba is, ahol a már kilockolt achievmenteket tekinthetjük meg. A teljes verzió ára 0.79€, de van egy ingyenesen kipróbálható lite változat is annak, aki belekukkantana. Én azt mondom, hogy 200 Ft-ért simán megérte megvenni, mert bár nem olyan hosszú a játék, mint a Plants Vs. Zombies esetében, de legalább olyan jó élményt nyújt.

Hivatalos oldal: Airport Mania


Letöltöm!___________________Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

5 hozzászólás

  1. st0nE - 2010.04.28. 14:43

    Nagyon kis jo pofa game en mar vegigtoltam:) 79centet meger;)

  2. st0nE - 2010.04.28. 14:45

    A zombie smash most az uj jatekok kozul ami nagyon jo:) eleg hosszu tele polyenokkal:) Keleman nezz utana szep napot!

  3. KeleMan - 2010.04.28. 18:27

    Köszi, hogy ajánlottad. Le is szedtem, majd írok róla, addig is tesztelem.

Szólj hozzá Te is!