Scrabble!

KeleMan 2010.04.05. 12:19 Apple, iPad, iPhone, Játékok 1 db 3 444

Van az USA-ban egy közkedvelt játék, amely nem más, mint a Scrabble! Magyarországon is elérhető ez a társasjáték, amely jó ideje már iPhone-on is bemutatkozott és a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Most, hogy megjelent az iPad, pedig csak tetézte az eladásokat. De vajon miért is? A fenti kép jól illusztrálja, hogy ugyan csak az iPad-en, vagy iPhone/iPod Touch-on is lehet vele játszani, de a valódi élményt az adja, ha Bluetooth-on keresztül párosítjuk az iPad-et és az iPhone vagy iPod Touch-okat. Mivel így az iPad valódi táblaként szolgál a szavak elhelyezésére, míg a mobil eszközökön mindenki csak a saját betűit látja. Persze időközben készült egy karikatúra is a fentiek miatt… Lol! :D

Én mindenesetre már most adnék egy ötletet a hazai iPad fejlesztők számára. Alig várom, hogy a Gazdálkodj okosan! nevű társasjátékot hasonlóan játszhassuk az iPhone-os baráti körünkben. Na az nagyon jó lenne! Vagy egy Szerencsekerék… És pörög a kerék! Ha-ha! A Rózsa Gyuri féle Zsákbamacskáról viszont inkább ne beszéljünk… :)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!