Hard Candy Cases – Jönnek az iPad tartó tokok

KeleMan 2010.03.20. 13:25 Apple, iPad, Kiegészítők, Kiemelt hírek 0 db 396

Lassan megérkeznek az iPad-ek, és hasonlóan, mint anno az iPhone-nál is, elárasztja majd a piacot az iPad-re való megannyi készülék tartó tok. Mint az iPhone-nál a Vaja vagy a Beyzacases, az iPad-nél a Hard Candy Cases biztosítja majd azt a minőségi anyagokból készült tartótokokat, amelyre minden iPad tulajdonosnak érdemes lesz áldoznia. Persze elöljáróban még az Apple gyári tokját sem ismerjük az iPad-hez, csak képeken láttuk, de az már a tisztán látszik, hogy a Hard Candy mind anyaghasználatban, összeszerelésben és stílusban is minőségi tokokat fog gyártani.

A Hard Candy jelenleg 5 féle különböző tokot kínál megvásárlásra az iPad-hez, melyre jelenleg még csak előrendeléseket lehet leadni a Hard Candy honlapján. Az 5 különböző tokok név szerint az alábbiak.

– iPad Hard Sleeve
– iPad Bubble Sleeve
– iPad Sleek Skin
– iPad Street Skin
– iPad Hard Shell

Nekem személy szerint az első, az úgynevezett Hard Sleeve tetszik a legjobban. 49.95$-ért (~8000 Ft-) már akár elő is tudtam volna rendelni, de jelenleg a számtalan ország között Magyarország sajnos valamilyen oknál fogva nincs feltüntetve. Írtam is a Hard Candy supportjára egy e-mailt, remélhetően mihamarabb válaszolni fognak, hogy ez csak egy hiba-e, vagy esetleg későbbiekben tervezik Magyarországra is a szállítást.

Hivatalos oldal: Hard Candy Cases

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!