Valami nagyon készül…

KeleMan 2009.12.27. 09:40 Apple, iPhone 0 db 151

Az Apple nagyon készül valamire. A január 26-i Apple-sajtóeseményen várhatóan az új iPhone-t és/vagy az iTablet-et jelentik be. A biztosabbnak látszó januári Apple-termék az új, 4. generációs iPhone. Ennek gyártására állítólag már korábban megrendeléseket kapott a 3G S-t is előállító tajvani Foxconn. Mint az most kiderült, a megrendelés 5 megapixeles kamerával rendelkező mobilokról szól. A hírek szerint 2010 második felében piacra kerülő készüléktől reméli majd az Apple, hogy hozzásegíti a jövő évre tervezett 40-45 milliós iPhone-eladáshoz.

A tábla gépről viszont eddig össze-vissza olvashattunk mindenfélét. A legfrissebb és természetesen ezúttal is “tuti biztos” infó az, hogy egy 7 colos masinát jelent majd be az Apple, legalábbis ezt állítja egy megbízható forrásra hivatkozva a Boy Genius Report. Tulajdonképpen az is lehet, hogy az Apple egyszerre két komoly bejelentéssel csap a lecsóba, és mindkét készüléket bemutatják. Akkor lesz ám csak igazi karácsonyunk (az Apple-rajongóknak).

Köszönet a hírért Balogh Csabának.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!