Áprilisi tréfa – Az év egyik leghasznosabb alkalmazása

KeleMan 2009.12.23. 13:40 iPhone, Programok 0 db 489

Így az év vége felé közeledve kicsit nosztalgiázzunk… Április 1-jén az AppStore-t figyelők egy érdekes alkalmazásra figyelhettek fel… A készítők áprilisi tréfának konferálták fel, bár legtöbb felhasználó feltehetően ezt nem poénnak vette… Gondoljunk csak bele! Ez az áprilisi tréfa milyen hasznos is lehet valójában… Ha minden iPhone-t használó ember használná ezt az alkalmazást útközben, mennyivel csökkenhetne az SMS írás közbeni balesetek száma?! Hát szerintem sokkal…  Ha már az iPhone hátulján megtalálható a kamera, akkor miért is ne lehetne egy “harmadik szemünk”? Nos, a “Type ‘n Walk” nevű iPhone-os alkalmazást ezt lehetővé teszi számunkra (iTunes link).

Szerintem más platformokra még nem készítettek ilyen programot, de szerintem tartanának rá igényt a felhasználók… Ez a program a háttérben fut, tehát önmagában nem lehet vele SMS-t írni, vagy internetezni, hanem a szövegbeviteli mező melletti hátteret módosítva segít a telefonjukhoz ragadt felhasználókon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!