Tavaszi nagytakarítás az iDokinál!

HusztiD 2016.04.25. 13:50 iDoki, Kiemelt hírek 0 db 1 578

IMG_6778

Kicsit még messze van a nyári kánikula, ami nem csak ránk emberekre, hanem a gépeinkre egyaránt kihatással van. Ennek kapcsán új akciót hirdetett az iDoki, melynek keretein belül minden Mac termékre (iMac, MacBook/Pro/Air) hardveres karbantartást vállalnak mindösszesen 4990 forintért.

Pontosan mit takar a hardveres karbantartás? Sajnos elkerülhetetlen, hogy szeretett gépünkbe por kerüljön. Aktív használat alatt akár egy-két éven belül képes olyan mennyiségű por felgyűlni, amely által könnyebben felmelegszik a masina. A portalanításon kívül érdemes még a ventilátorokra egyaránt ránézni, hiszen forgó alkatrészek, így az idő múlásával elkopnak a csapágyak. Végül a hűtőpaszta is egy olyan dolog, ami szintén egy-két éven belül tartósan veszt a hővezetési képességéből, így azt is érdemes újra kenni.

A tavaszi nagytakarítás időtartama a mai naptól június 4-ig, a zárásig leadott készülékekre érvényes. Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!