Imperium Galactica II

KeleMan 2012.07.11. 04:06 0 db 1 436
Imperium Galactica II

Pár hónapja jelent meg a méltán híres magyar fejlesztőcsapat, a Digital Reality készítette Imperium Galactica II az iPad készülékekre. A Digital Reality hazánk büszkesége olyan játékokkal a hátuk mögött, mint a SkyDrift, a Haegemonia: Legions of Iron, a Platoon, a nemrég kiadott Sine Mora vagy épp az Imperium Galactica sorozat.

A játék PC-s változatát a készítők egy az egyben átültették az iPad táblagépekre. Csakúgy mint régen, most is 3 faj közül választhatunk, a Kra’hen Birodalom, a Shinari Köztársaság és a Solarian Szövetség közül. A célunk, hogy uraljuk a teljes galaxist, miközben új űrhajókat és telepeket hozunk létre a különböző bolygókon.

Persze harcolnunk is kell az ellenséggel szemben, de ha úgy tartja kedvünk, akár szövetségre is léphetünk egy-egy fajjal. A játék bár itthon magyar nyelven is megjelent, az iPad verzió jelenleg nem tartalmazza hazánk nyelvét. Reméljük ezt később azért beleteszik, mert biztosan lenne rá igény, ahogy a Retina felbontásra is, bár ez utóbbi hiánya nem igazán vehető észre a játék hevében. Az alkalmazás 2,99€-s áron tölthető le az AppStore áruházból.

Hivatalos oldalak:

DigitalReality
ImperiumGalactica


Letöltés – Imperium Galactica II – iPad – 2,99€

Imperium Galactica II
Imperium Galactica II
Összesen
4

Grafika

Hang/Zene

Irányíthatóság

Szavatosság

Játékélmény

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!