Zavaró problémák jelentkeztek a 2018-as MacBook Pro modelljeinél

HusztiD 2018.08.13. 17:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 273

Macbook-Pro-Update-Gear-Patrol-Lead-Full

Mint tudjuk, az Apple hetekkel ezelőtt frissítette a MacBook Pro vonalat, melynek egyik nagy újdonsága a teljesítménynövekedésen felül a harmadik generációs pillangó mechanikás billentyűzetek bevezetése volt. Most, hogy teltek a hetek, az új masina felhasználói érdekes hibára hivatkozva árasztották el az Apple fórumait.

A legújabb hibajelenség a hangszóróknál észlelhető, ugyanis zenelejátszásnál különféle recsegő, zavaró hangokat ad ki magából. A beszámolók szerint a jelenség egyaránt fennáll a 13 és a 15 colos modelleknél, s nem csak zenelejátszásnál, de videózásnál, GarageBand és egyéb szoftverek futtatásakor egyaránt jelentkezik.

Az Apple hivatalosan még nem reagált a problémára, de feltehetően hamarosan sor kerül rá. Hogy miként javítják a hibát, azt nem tudni, de remélhetően egy szoftverfrissítést fognak előbb kiadni. Addig pedig javasoljuk, hogy aki közületek hasonlót tapasztalna, annak érdemes lesz felvennie a kapcsolatot az Apple Support-tal.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!